Kadushke parašė:
Jei internetu reikia, tai H&M pasižiūrėk, jie tai tikrai turi visokių.
Gyvai tai Pepco. (Jei pas jus yra)
As jau ir per lietuva ieskojau, galvojau jei ka rasciau tai atsiustu drauge. 🙈 Pepco lt internete nieko neturejo
Kadushke parašė:
Jei internetu reikia, tai H&M pasižiūrėk, jie tai tikrai turi visokių.
Gyvai tai Pepco. (Jei pas jus yra)
As jau ir per lietuva ieskojau, galvojau jei ka rasciau tai atsiustu drauge. 🙈 Pepco lt internete nieko neturejo
smile_iuke parašė:
Man jau keista buvo kai nakti nustojo rasyt. Anksciau nakti visi ciauskedavo dabar jau tyla 🤗 prisijungiu ir nieko naujo paskaityt ner
Matyt miega, kol miego regresas neprasidėjęs. O kam miego progresas neprasidėjęs - pavargo skųstis🫠😂 tai čia aš apie save 😵💫🤯😂
Galiu papasakoti, kad gi buvome BabySpa Vilniuje, hidroterapijoje. Tai mažajai labai patiko, nei ašarėlės neišleido, išėjom su ašarom kai pramoga baigėsi😪 ten mini baseiniukuose kineziterapiautas paplukdo vaiką, o paskui uždeda plaustuką ant kakliuko ir leidžia pasiduoti vienam, įjungia purslus, nu tai kaifavo ji ten 😁 kitą kartą užsiregistravom su mankštele.
Kineziterapiauto rekomendacijų taip ir nebuvo, niekas nesilanko? 😬
@Oksana, kaip sekasi su ta "fritzo" pagalvėle būti? 🥹🥹 mums antradienį patikra, labai bijau... 😒
smile_iuke parašė:
Pas mus regresaa 🙈 jau rodos miegot buvo pradejus ir vel kas 3 val klykia. Ir vel be miego as.![]()
Jūsų regresas kaip mūsų kasdienybė 😂🫠🙄 kasnakt keliasi kas 3 val valgyti ir man čia nebūtų tragedija, bet paryčiais pradeda labai maltis lovoje, inkšti, stenėti, sukinėja galvą, aš pabundu per naktį 8-10 kartų, kai pats vaikas realiai keliasi valgyti 2-3. Kasryt jaučiuosi kaip po prasto vakarėlio...
O jūs sugrįžote į darbą?🫣
Nuo pat pirmų mažės gyvenimo dienų privargau šokinėti naktimis migdant ją lovytėj - žindant, augimo šuolių metu buvo ypač sudėtinga ir nepatogu. Tačiau dabar džiaugiuosi darbo vaisiais - paguldyta lengviausiai užmiega ir gerai miega savo lovytėje. Jaučiuosi dėkinga ir laiminga mama.
Liute91 parašė:
Jūsų regresas kaip mūsų kasdienybė 😂🫠🙄 kasnakt keliasi kas 3 val valgyti ir man čia nebūtų tragedija, bet paryčiais pradeda labai maltis lovoje, inkšti, stenėti, su…
Pasiemiau porai savaiciu nedarbinguma. Tai va sita savaite antroji. Nuo kitos jau tenka grizt. 🫣
smile_iuke parašė:
Aš esu pirkus iš MudviDvi facebooke, jos siūna. Tai visai patiko man.
AušraGoš parašė:
Mano pirmagimei jau 7 metai, tai mūsų forumaa gyvuoja jau 8 metus. Tapome su kitomis mamomis lyg šeima, ir pasiguodžiam ir pasidžiaugiam. Žinoma buvome ir susitikus…
Oho, kokie išsirutulioję santykiai 😍 nuostabu!
smile_iuke parašė:
O as kelinta diena googilinu, nesamone, neina rast paprasto kepurytes. Tos kurios buvo kai gime, visos mazos, o didesniu nu nerandu. Randu visokiu zieminiu. Bet pap…
Nežinau, kur ieškot, bet vakar vinted kaip tik nusipirkau 2 pavasarines plonas naujas Lindex pastelinių spalvų kepurytes. Pasirinkimo buvo nemažai
Liute91 parašė:
Matyt miega, kol miego regresas neprasidėjęs. O kam miego progresas neprasidėjęs - pavargo skųstis🫠😂 tai čia aš apie save 😵💫🤯😂
Mes irgi buvom, kaune. Praplaukiojo laimingas, labai miela kineziterapeutė. Davė patarimų, kaip nešioti ir pan.ir laukti 3 men bei atvykti mankštoms, jei savaime nesusitvarkys problemele-įsitempusi dešinė kūno pusė, kiek asimetriška galvytė
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai