milda23 parašė:
I miego tema,tai neuzmiega kitaip jei ne su mamos papuliu🙂 ir pabandyk istrukti akys stacios,o paskutiniu metu gelbeja buna uzmiega ant manes ,tai nors pusiau sedom…
Jei nesunku įdėkite čia, gal daug kam įdomu bus🙂
milda23 parašė:
I miego tema,tai neuzmiega kitaip jei ne su mamos papuliu🙂 ir pabandyk istrukti akys stacios,o paskutiniu metu gelbeja buna uzmiega ant manes ,tai nors pusiau sedom…
Jei nesunku įdėkite čia, gal daug kam įdomu bus🙂
Oksana D. parašė:
Kaip keista, kai forumas tylus![]()
Man jau keista buvo kai nakti nustojo rasyt. Anksciau nakti visi ciauskedavo dabar jau tyla 🤗 prisijungiu ir nieko naujo paskaityt ner
Nevaida parašė:
Man tai įdomu, kiek tokie forumai gyvuoja vidutiniškai? Nes su laiku be abejo, vis mažiau aktualu visoms
Manau skirtingai
Siaip galvoju, pavasari,kai orai jau faini,galima gyva sustikima susiorganizuot
O as kelinta diena googilinu, nesamone, neina rast paprasto kepurytes. Tos kurios buvo kai gime, visos mazos, o didesniu nu nerandu. Randu visokiu zieminiu. Bet paprastos plonos, tokios kaip pavasariui ar vasarai nu ner... Zieminiu nereik. Pas mus plius 12 mazdaug kasdien. 🙂
Nevaida parašė:
Man tai įdomu, kiek tokie forumai gyvuoja vidutiniškai? Nes su laiku be abejo, vis mažiau aktualu visoms
Su pirmuoju sūnumi taip pat forume bendravime nuo nėštumo pradžios. Gal labiausiai iki metų ar dar kiek mažiau bendravimas vyko, po to jau pavieniai pasisakymai tik.
Nevaida parašė:
Mano pirmagimei jau 7 metai, tai mūsų forumaa gyvuoja jau 8 metus. Tapome su kitomis mamomis lyg šeima, ir pasiguodžiam ir pasidžiaugiam. Žinoma buvome ir susitikusios
labai džiaugiuosi jog lyg šiol taip šiltai bendraujame ir forumas išliko
smile_iuke parašė:
O as kelinta diena googilinu, nesamone, neina rast paprasto kepurytes. Tos kurios buvo kai gime, visos mazos, o didesniu nu nerandu. Randu visokiu zieminiu. Bet pap…
Jei internetu reikia, tai H&M pasižiūrėk, jie tai tikrai turi visokių.
Gyvai tai Pepco. (Jei pas jus yra)
Ekonominiai variantai bet faini 😉
Nevaida parašė:
Aš paprastai dalyvauju iki metų maždaug arba kol atsinaujina socialinis gyvenimas, nes tiesiog nėra laiko paskui jau. O ir poreikio.
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai