2025.02.20 17:55 (prieš 1 m.)
Šiaurėsbanga parašė:
Bliamba.. pabandykit įsivaizduot kaip turėjo vaikas jaustis. Mama visad būna šalia, o čia ėmė ir dingo.. tai ir rėkė kiek galėjo Jus kviesdamas... Rezultate vistiek…
Nu aš nieko prieš būčiau buvus, jei ji prašytų dieną (bet neprašė, išskyrus prieš miegą), tačiau ji naktį nori kas valandą ar kas dvi, nu tai ką kalbėt apie kokybišką poilsį. Abiejų. Nesąmonė. Ji juk nealkana. Šianakt pagaliau jau išmiegojo visą naktį, jaučiau, kad dar ieškojo keletą kartų, bet prisiglaudus greit nurimdavo ir toliau miegojo. Ir šiandien pietų miegelį jau užmigo be ašarų. Na, panašu, kad įveikėm 😊
Wider parašė:
Dėl žindymo tai pritariu šiaurės banga. Tikiu, kad pagrindinis darbas jau padarytas, ir situacija pamažu keisis savaime. Jei nėra pieno, situacija išspręsta, bet je…
Pora pažįstamų dvimečius laaaaaabai nelengvai atjunkė - o atrodo galima susitarti 🤔 Grynai, koks vaikas. Bet ir mamos savijauta svarbi. Aš jau nebepakėliau to naktinio zyzliojimo. Nors šiek tiek nostalgija apima - visgi daugiau jau nebežindysiu niekada 😊
Wider parašė:
Aha, tai varžtus reikes kuriam laikui išimti 😎 o visa kita bus matyt. Norėtųsi dar kažką biraus ar lipdomo pasiūlyti, bet irgi anksti, reiks vasaros laukti. Arba au…
Su makaronais visada paeina reikalas, kai man reikia laiko kažką pagaminti ar pan.