erika.777 parašė:
Man numatyta liepos 1 arba liepos 2(ziurint koki menesiniu cikla iraso)
Po truputi visos jau link tos ribos
as isvis labai dziaugiuosi,kad tiek pavyko istemt
turiu ankstukus
erika.777 parašė:
Man numatyta liepos 1 arba liepos 2(ziurint koki menesiniu cikla iraso)
Po truputi visos jau link tos ribos
as isvis labai dziaugiuosi,kad tiek pavyko istemt
turiu ankstukus
Egle8 parašė:
Sveikos,
Man irgi liepos 1
Egle8 parašė:
Sveikos,
Laba, pas mane irgi numatytas terminas liepos 1d. 😁 Bet nežinia kada sugalvos atkeliaut visgi 😅
Sveikos, gal kas susidūrėt, pirmas nėštumas už poros dienų 37 savaitės, šia savaitę buvau pas naują ginekologę (kadangi buvusioji planinej operacijai išėjo į biuliotenį ilgam). Nuvykus pas gyd. Kraujospūdis buvo 143\87\78, gyd. sake stebėti kiekvieną dieną spaudimą ryte ir vakare gulint lovoj ir illsiantis, jei spaudimas toliau bus aukštas apsilankyti pas ją po 2 sav. Nes pas mus klinikoje ji būna tik du kartus per mėn. Tačiau ir po dviejų sav. Pas ją vietos nėra, o sekantis susitikimas tik birželio 28 d.. Spaudimas toliau ryte vakare aukštas, tinsta veidas , rankos ir kojos, nors pati jaučiuosi gerai, bet terminas mano liepos 5 d. Ir kaskaip neramu. Ką tokiu atveju daryt, laukti vizito pas ginekologę, kreiptis į klinikas ar šeimos gyditoją?
Brigita7942 parašė:
Sveikos, gal kas susidūrėt, pirmas nėštumas už poros dienų 37 savaitės, šia savaitę buvau pas naują ginekologę (kadangi buvusioji planinej operacijai išėjo į biulio…
As vaziuociau i klinikas, aukstas spaudimas nera gerai.
Brigita7942 parašė:
Sveikos, gal kas susidūrėt, pirmas nėštumas už poros dienų 37 savaitės, šia savaitę buvau pas naują ginekologę (kadangi buvusioji planinej operacijai išėjo į biulio…
As pirmiausia kreipciausi pas seimos gyd. Tikrai tiek laiko nelaukciau sekancio vizito.
Brigita7942 parašė:
Pasidarykite bendra šlapimo tyrimą, patikrinti ar nera baltymo šlapime ir jei spaudimas didelis namu fone vertetu kreiptis anksciau. Pati geriu vaistus nuo spaudimo visa neštumą ir esu griežtokai prižiurima del jo, šlapima turiu tikrintis kas savaitę nuo šiol ir jei namų fone spaudimas pasiekia 150/95 vykti į akušerijos priemimą, tokios paskutines rekomendacijos iš santariškių gydytojos.
Brigita7942 parašė:
Nelaukite ir kreipkitės į šeimos gydytoją, jei pas ginekologę negaunate vietos. Dar reikėtų pasidaryti šlapimo tyrimą ar nėra baltymo. Nenoriu gąsdinti, bet aukštas spaudimas ir tinimas gali būti dėl preeklamsijos. O šiaip dėl spaudimo galima kreiptis ir į priėmimą. Tiesiog neišsigąskite, bet savo būklę stebėkite.
Brigita7942 parašė:
Sveika. Man su pirmu neštumu buvo aukštas spaudimas, tai liepė važiuoti į priemamajį, tai pirmą kartą išrašė vaistų ir išleido, bet sakė jei pradės vėl kilti sugrįžti, tai kai grįžau gulėjau savaitę laiko ligoninėje.
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai