erika.777 parašė:
Tai tada as uz ta zydra👌..atrodo nerealiai
Man irgi labiau tas žydras 🙈😍😂
erika.777 parašė:
Tai tada as uz ta zydra👌..atrodo nerealiai
Man irgi labiau tas žydras 🙈😍😂
Laura1981 parašė:
Mūsų kampas kaip naujas 12 metų ir dar baltas,nuvalai kaip naujas 🤷♀️bet mokėjom brangiai labai nors ne gryna oda.
Tai as isivaizduoju Turkijoj tikrai gera kokybe daiktu buna, Lietuvoje labai vertina tiek ju drabuzius tiek visa kita. Cia galbut labiau i Lietuva antraruse sali veza visokius fuflo, net tie patys telefonai- vieni amerikos rinkai kiti europos ar net nuo salies skurdumo priklauso 🤷🏼♀️ Labai labai daug Lt nekokybisku daiktu 🤦♀️
Ilaroma parašė:
Tai as isivaizduoju Turkijoj tikrai gera kokybe daiktu buna, Lietuvoje labai vertina tiek ju drabuzius tiek visa kita. Cia galbut labiau i Lietuva antraruse sali ve…
Aš Graikijoje gyvenu😍
Laura1981 parašė:
Aš Graikijoje gyvenu😍
Nu ta atmintis pribaigs mane nestumo metu 😀 sakau jau baisu is namu iseit, bijau kad kelio namo neberasiu 🤣
jolačka06 parašė:
sveikos, kažkaip pastebėjau kad apmazejo skaudėti krūtis, jau pradejau nerimauti.. ultragarso d dar tik už poros savaičių, judesiu irgi nejaučiu..
Man jau senokai beveik neskauda, judesius nesuprantu dar ar jaučiu ar ne...yra kartais kažkoks bumbsėjimas, bet nežinau ar čia jau tai. Bet neseniai patikrino, kad širdelė plaka, tai ramu.
jolačka06 parašė:
sveikos, kažkaip pastebėjau kad apmazejo skaudėti krūtis, jau pradejau nerimauti.. ultragarso d dar tik už poros savaičių, judesiu irgi nejaučiu..
Man neskauda krūtinės nuo trečio mėnesio vidurio 🤷 tik tai kai vėsu būna, tai atrodo kiaurai išlys per visus rūbus speneliai 🙈🙈🙈 o šeip jokio kito fiskomforto nelike, karts nuo karto galvą skauda, tai čia įprasta 😀
Sveikos siandien buvau pas ginekologe nestumas 18+2 18+5 mazdaug vaikelio dydis 223g . sake gydytoja mazokas bet gal del to kad mergaite. Tai bandau nurimti kad viskas okey internete raso kad atitinka dydis tai nesuprasi. Tai gal yra mamu su mazesniais kudikeliais o gal ir jus turejot mazesni ar poto pasivijo svori ? 😟😟
Ilaroma parašė:
Nu ta atmintis pribaigs mane nestumo metu 😀 sakau jau baisu is namu iseit, bijau kad kelio namo neberasiu 🤣
🤣🤣🤣man irgi šlubuoja🤣🙉🙈
jolačka06 parašė:
Viskas normalu,dar užeis,nebūtinai turi visada skaudėti.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai