Gyvas-smelis parašė:
Tos kurios jau supuojate savo lelius- dar kartą sveikinimai! Ir gal išduosite, kokius vardus parinkote? 🙂👶👶🏼
Pas mus Smiltė 😊
Gyvas-smelis parašė:
Tos kurios jau supuojate savo lelius- dar kartą sveikinimai! Ir gal išduosite, kokius vardus parinkote? 🙂👶👶🏼
Pas mus Smiltė 😊
Gyvas-smelis parašė:
Sveikos!
Aš jau supuoju ant rankų savają Amandą, kuri gimė liepos 8d., buvo atliktas cezaris, nebeišlaukėme planinio cezario, kuris buvo paskirtas liepos 12d, nes man prasidėjo sąrėmiai, matyt "padėjo" vakarinis pasivaikščiojimas 😁🙈
Gimdžiau Santarose, palatų išsipirkti neleido, nes vasaros sezonas labai perpildytas, todėl palatoje buvome ne vienos, vyras likti negalėjo, tai buvo liūdnoka ir nelengva ☺️ bet mes jau namie ir jaučiamės smagiau ☺️
Ačiū už dėmesį! 😁🫶🏻
radvilel parašė:
Sveikos!
Aš jau supuoju ant rankų savają Amandą, kuri gimė liepos 8d., buvo atliktas cezari…
Sveikinimai
Evuka parašė:
Mūsų dar pilvuke bet vardą jau turi,Saulė;)
Mano Saulė užvakar gimė😊
Arachnea parašė:
Jeigu gerai koreguojamas cukrus, tai rekomenduojama iki 40 savaitės. Jeigu nepavyksta išlaikyti tinkamų rodiklių ir yra žala vaikeliui, tai dar anksčiau. Dar nuo gy…
Na aš cukru su insulinu susireguliavau, vandenys buvo skaidrus, bet vistiek 39 savaite skatino gimdyma.
jolačka06 parašė:
Mes gimem šiandien , 38 savaičių, atvažiavau su 5 cm atsidarymu. Gimdymas truko 12 val, kadangi vaiko pozicija nebuvo tinkama, reikėjo dirbti![]()
Sveikinu !!!!
radvilel parašė:
Sveikos!
Aš jau supuoju ant rankų savają Amandą, kuri gimė liepos 8d., buvo atliktas cezari…
Sveikinimai!!! Ar sklandus cp net prasidėjus sarėmiams? Kaip jūs jaučiatės? Po kiek parų paleido?
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai