2023.11.18 10:03 (prieš 2 m.)
Gyvas-smelis parašė:
Grynai, aš šunį vedžioju kad mintis pravėdinti... ir kaip jūs su ta rutina susigyvenate?
Man labai padėjo, kai su vyru labiau susiderinome ir jis ryte ir vakare labiau ėmė skirti dėmesio vaikui, o aš tuo metu kad ir buities darbus ramiai padarau. Arba jei gerai pavyksta vakare užmigti merginai, tada būna net ir paskaitau pusvalandį, susiruošiu miegui su visais ritualais (kremukai ir panašiai). Dar ištikro ėmiau išsikelti kažkokius savo kad ir mažus tikslus, pvž., man svarbi išvaizda, plaukų būklė, tai įterpiu plaukų priežiūros rutiną į tą būdravimo laiką su mažąja. Kol tepu kažką ant plaukų, ją įsodinu į stokke gultuką, ji kartu vonioje būna, kalbamės tuo metu. Susuku tą kaulė ant galvos ir porą valandų vaikštau su ja, maitinu, migdau. Stengiuosi kad ir 15 min tris kartus per savaitę padaryti dubens dugno, preso ir kojų pratimus. Vyras iš namų dirba, tai per pietus kartais jis su vaiku į lauką, aš išlekiu pas kinezę, gydytoją ar kokią procedūrą. Aišku, trupiniai visa tai..Žodžiu, kad ir tuos trupinius turėti, turi kažkas padėti su buitim ir vaiku. Kitaip gali katorga pasidaryti. Ir kasryt bei vakare tiesiog nusiteikinėju, stengiuosi kreipti mintis sprendimo paieškos linkme, būna ir su vyru pasitariam, kaip man padėt, ką galėčiau kitaip daryt. Ir aišku su vaiku stengiuosi tas akimirkas išnaudoti, pasidžiaugti ja, stebėti, kaip auga, keičiasi.