Meškutė2 parašė:
Nuo pirmo kasnio instagrame.
Aciu
Meškutė2 parašė:
Nuo pirmo kasnio instagrame.
Aciu
Timdi parašė:
O yra vaikučių nešliaužiančių ir nesisukančių aplink ašį? 😀 visi atrodo toj fb grupėj jau vos ne vaikšto, ropojo, patys atsisėda, net bando stotis 🙄. O maniškė verč…
Tikrai yra..jau po biški lyg sukasi,bet ir tai daugiau kai supyksta,bet lb minimaliai.. šliaužti,tai nešliauzia,bando užpakalį iškelti,bet irgi tik uzpykes,bet i šliaužima nepanašu 😁ateis laikas ir viską darys, nepergyvenkit😉 jūs tikrai ne viena 🙃
Timdi parašė:
O yra vaikučių nešliaužiančių ir nesisukančių aplink ašį? 😀 visi atrodo toj fb grupėj jau vos ne vaikšto, ropojo, patys atsisėda, net bando stotis 🙄. O maniškė verč…
Nebijokit,vaiku pasiekimais girias tik tos kurie kazka daro,tu kuriu tingesni vaikai tyli😀
Nešliaužiam, bet bando ieško į ka atsispirt tada kažkiek pakelia užpakali ir atsispyres tarkim i mane kazkiek pašliaužia, manau toki dalyka kaip sukimasi aplink savo aši jis praleido
nors savaitgali radom vos vos pasisukusi.
Šiaip daug ka daro mazylis, bet tik ne tai
dar ir nekenciam pilvo laiko ;)
barbyte989 parašė:
Nešliaužiam, bet bando ieško į ka atsispirt tada kažkiek pakelia užpakali ir atsispyres tarkim i mane kazkiek pašliaužia, manau toki dalyka kaip sukimasi aplink sav…
Arnas irgi lb nemėgsta pilvo laiko 🙈nuo pat pirmų dienų 🤭
EDITAMAK parašė:
Arnas irgi lb nemėgsta pilvo laiko 🙈nuo pat pirmų dienų 🤭
Nezinau kas dabar cia jam uzejo pragulejo ant grindu su n zaislu apsiverte ant pilvo ir leido man sutvarkyt pilnai spinta visu musu tryju rubu as laiminga jau 😂😂
Timdi parašė:
Yra. Mano draugas koju nerado savo ir neropoja. Visa kitka daro.
Svajoklė27 parašė:
5men 2sav su lig diena pradejo sakyti ištisai ba-ba![]()
o aš išpaskos ma-ma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Buvo ir pas mus ba - ba laikas, bet ir porą kartų pasakė ma- ma 😊😁
2 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai