Gaga parašė:
Mane tai ligonine baigia pribaikt. Nei maisto normalaus nei arbatos. Pienas tas kur buvo pasrodes ir tas dinksta. Pasakiau nekankinsiu vaiko o duosiu misini tai pat…
Kokioje ligoninėje esat? 🤔
Gaga parašė:
Mane tai ligonine baigia pribaikt. Nei maisto normalaus nei arbatos. Pienas tas kur buvo pasrodes ir tas dinksta. Pasakiau nekankinsiu vaiko o duosiu misini tai pat…
Kokioje ligoninėje esat? 🤔
Gaga parašė:
jusu pienas ir ju maistas sasaju neturi. nebent vienintele kad jeigu erzinsites del to, del streso bus sunkiau su pienu..
juk ligoninej retai skanus maistas, tam yra boltai ir woltai,,, viesasis sektorius ir gamina visiems tapati ir nieko cia nepridarysi
baltapuuke parašė:
Prisiduodu, sekmadieni gime Adomas🙂 53cm 3770g. Be plysimu👌 penktadieni buta pamasazuota pas gine, sekmadieni 9h ryto pasisalino kamstis 14 h nuvarem i ligonine …
Sveikinimai 🥰 Panašaus svorio ir prognozavo vaikutį ar buvo paklaida? 😊 O prieš kamščiui pasisalinant jautėte kažką?
baltapuuke parašė:
Prisiduodu, sekmadieni gime Adomas🙂 53cm 3770g. Be plysimu👌 penktadieni buta pamasazuota pas gine, sekmadieni 9h ryto pasisalino kamstis 14 h nuvarem i ligonine …
Sveikinimai! ♥️♥️
Natty34 parašė:
Mus turejo skatinti uz dienos, bet siandien pasisalino kamstis ir prasidejo saremiai/skausmai, tai jau pamazu ruosiames, gal skatins ir nebereikes visai 😄
Super, kad natūraliai viskas prasidėjo 🥰 Laikykitės 💪❤️ Sklandaus ir lengvo gimdymo 🥰
baltapuuke parašė:
Sveikimai! 👼🏻💜
Natty34 parašė:
Mus turejo skatinti uz dienos, bet siandien pasisalino kamstis ir prasidejo saremiai/skausmai, tai jau pamazu ruosiames, gal skatins ir nebereikes visai 😄
Lauksim smulkesnių detalių, o dabar laikykitės, pozityvo, ir lengvo tolimesnio gimdymo! 🙏🏻🌞
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai