gintaguste parašė:
800 mg man rodos pats tas nėštumo metu![]()
Man irgi rekomendavo gert 800mg ir butent si foliata geriu 😁
gintaguste parašė:
Man irgi rekomendavo gert 800mg ir butent si foliata geriu 😁
Milkyway2 parašė:
Man irgi ginė rekomendavo arba šios firmos, arba cytoplan ir viridian firmų iš LivinTai kadangi prieš tai vartojau ecosh vitaminą D ir pau d'arco, tai ir pasirin…
As is Livin pirkau folata. Kaip smagu, kad dabar vis dazniau kalbama ir atskyriama nuo sintetiniu vitaminu 🥰
Milkyway2 parašė:
Man irgi ginė rekomendavo arba šios firmos, arba cytoplan ir viridian firmų iš LivinTai kadangi prieš tai vartojau ecosh vitaminą D ir pau d'arco, tai ir pasirin…
Aš ir labai pamėgau Ecosh produkciją🥰
Bet šįkart folatus irgi pirkau iš Livin kažkodėl😄
Birželio 7 d. Atliktas testas atsakė į visus klausimus, kodėl noriu miego ir panašiai. Jau lankiausi 3 kart pas gydytoją, neštuma patvirtino, seku pgr ir hcg, dėl prieš tai buvusių persileidimų. Tai viskas šiai dienai puikiai, auga pilvukas, baisiai pykina, vakarais apsikabinus wc gyvenu, bet tikiuosi, kad greitu metu pagerės, taip buvo ir su prieš tai buvusiais nėštumais. Sekantis vizitas pas ginekologe liepos 25d. O didysis echo - rugpjūčio 4 d.
Kai vaikai sužinojo , o teko pasakyti, kai mano sveikata staiga ėmė blogėti, tai labai apsidžisugė, labai saugo mane, lepina, vis glosto pilvą, bučiuoja ir užduoda po 100000 klausimų, kaip , kas, kodėl ❤️
Murmaid parašė:
Birželio 7 d. Atliktas testas atsakė į visus klausimus, kodėl noriu miego ir panašiai. Jau lankiausi 3 kart pas gydytoją, neštuma patvirtino, seku pgr ir hcg, dėl p…
Net susigraudinau skaitydama, sėkmės didžiausios🎈💝
gintaguste parašė:
O koks jusu amzius? Ligtai folio rugsti iki 12sav gerti. Ar ilgiau?
Inaz parašė:
O koks jusu amzius? Ligtai folio rugsti iki 12sav gerti. Ar ilgiau?
Gerkit kol pabaigsit buteliuką, blogiau tikrai nebus. O kodėl klausiat mano amžiaus?
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai