emilijaproc parašė:
Net gi labai gaila,kaip kiekviena mėnesį vis beda tai į viena kojyte,tai į dvi..
O mergaitės skiepas nuo tbc ,laikosi jau labai ilgai. Įdomu kada jis pranyksta.
emilijaproc parašė:
Net gi labai gaila,kaip kiekviena mėnesį vis beda tai į viena kojyte,tai į dvi..
Nida.D. parašė:
Buna ir iki metuku, skirtingai manau visiems. Taip turi buti nieko cia bloga.
luka li parašė:
Buna ir iki metuku, skirtingai manau visiems. Taip turi buti nieko cia bloga.
Dėkoju už informaciją
Ledi.ledi parašė:
Merginos gal kuri naudojam aptamil tabs? Turiu visą pakuotę tik pradarytą, bet kas naudojat žinote kad po 5tabletes užvakumuota ir nepažeista, mums netiko deja, išm…
Yra grupe, keičiamės pieno mišiniais kazkas tokio
Gal eis pasimainyti į sau tinkama
Grainaa parašė:
Sveikos
Kaip rengiate savo mažylius tokiu oru? Aš kažkaip bijau ,,nurengti" 😊 atrodo kad p…
Sveiki,
Bodziukas trumpom rankovem ir be kelnyciu ir skarele nuo saules. Kojiniu nededu. Vaikas ir taip prakaituoja.
Lauke labai karsta bent jau Vilniuje.
Turiu salia visada rubeliu siltesniu ir pleduka jei sukiltu vejas ar oras pasikeistu.
Grainaa parašė:
Sveikos
Kaip rengiate savo mažylius tokiu oru? Aš kažkaip bijau ,,nurengti" 😊 atrodo kad p…
Tik bodžiuką trumpom rankovėm rengiu, nei kelnių, nei kojinių nededu 🙂
Grainaa parašė:
Sveikos
Sveika,namuose nieko nerengiu,palieku pusnuogi,nes pas mus per visą dieną, kambarį visalaik saule šviečia,tai prišildo,o į lauką biski parengiu,trumpom bodis,kelnės,ir ant viršaus megztukas (nes mes sergam biski) tai išnuogint nenoriu
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai