Luckyone parašė:
Sveikos, visu pirma sveikinu visas busimas mamytes! Pries 9men pati tapau mama! O budama nescia labai norejau uzsirasyti viska kas vyksta tiek su manim, tiek kiekvi…
Visur ieškojau kažko panašaus! 🙈 Ačiū!!!
Luckyone parašė:
Sveikos, visu pirma sveikinu visas busimas mamytes! Pries 9men pati tapau mama! O budama nescia labai norejau uzsirasyti viska kas vyksta tiek su manim, tiek kiekvi…
Visur ieškojau kažko panašaus! 🙈 Ačiū!!!
Joli22 parašė:
Gal kam irgi pasėlis teigiamas? Kokios rizikos dėl jo gali būti? 🤔
man praita nestuma buvo... kiekviena men reikedavo darytis tyrima tapati, ir pradzioj geriau antibiotikus... po ju vartojimo neberado iki pat nestumo galo...
Eirina123 parašė:
Sveiki, norejau paklausti vakar dariausi testus vienas parode neryskia antra juostele kada butu galima darytis kita ? Ar tiesiog laukti menesiniu
Eirina123 parašė:
Tiesiog nueikite priduokit kraują už kelių dienų, tada tikslai žinosit ir galėsite registruotis pas ginekologe
Eirina123 parašė:
Kraujo tyrimas, kaip jau aukščiau narė rašė, arba jautresnį testą pabandykit (itin ankstyvi testai), jie brangesni, bet tiksliau parodo
Boružėlė87 parašė:
Sveikinuosi ir aš![]()
Vakar buvau pas ginę. Pagal mmm 7+4, pagal echo 7+6. Širdelė plaka.
Sveikinu prisijungus.🎈 Man pagal amžių irgi reikia genetinių tyrimų. Ryt keliausiu, nes jau 11+3 bus. Gal žinote kaip tie tyrimai atrodo? 😅Kažkaip jaudulys ima.🙈
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai