Joli22 parašė:
Labas, man hipotirozė ir autoimuninis, paskutinį kartą dariau tyrimus 7sav, dabar kartosiu kitą savaitę, matysim ar nereikes tiroksino vel didinti
Dažnai reikia tikrintis? O kaip bendra savijauta?
Joli22 parašė:
Labas, man hipotirozė ir autoimuninis, paskutinį kartą dariau tyrimus 7sav, dabar kartosiu kitą savaitę, matysim ar nereikes tiroksino vel didinti
Dažnai reikia tikrintis? O kaip bendra savijauta?
Slmona parašė:
Sveikos, ar kasnors patenkat į santariškes pas genetiką? Aš skambinaus registracijai prieš porą sav tai nėra vietų. Pagal amžių priklauso ir turiu siuntimą. Užsiraš…
Sveiki! Kaip keista kad sako, jog nėra vietų. Aš skambinau ketvirtadieni, tai gavau vieta pirmadieniui. Dar manęs paklausė, kada man patogu atvykti. Bet aš einu į mokamus. Nes man nepriklauso. O einu dėl savo ramybės, nes pirmas vaikutis bus.
Slmona parašė:
Sveikos, ar kasnors patenkat į santariškes pas genetiką? Aš skambinaus registracijai prieš porą sav tai nėra vietų. Pagal amžių priklauso ir turiu siuntimą. Užsiraš…
Mane irgi užrašė vaisingumo daktarė! Ir gana lengvai galėjau rinktis iš kelių datų.
Ledi.ledi parašė:
Mane irgi užrašė vaisingumo daktarė! Ir gana lengvai galėjau rinktis iš kelių datų.
Kaip keista ir liūdna, kad tokia betvarkė. Aš dar ir padejavau kaip šitaip gali būti - skiria apsilankymą, bet nėra vietų. Tai man sako - bandykit kita mėnesį ( vos ne 16 sav) , nu gražu sakau - juk geriausias laikas tarp 12-14 sav...tai maždaug jūsų problema...
Na skambinsiu vėl pirmadienį, bandysiu išsireikalaut
Gabriele.Jan parašė:
Sveiki! Kaip keista kad sako, jog nėra vietų. Aš skambinau ketvirtadieni, tai gavau vieta pirmadieniui. Dar manęs paklausė, kada man patogu atvykti. Bet aš einu į m…
Kiek jums laiko? Kiek kainuoja apziura? Einat tiesiog del savo sventos ramybes?
Aurit parašė:
Kiek jums laiko? Kiek kainuoja apziura? Einat tiesiog del savo sventos ramybes?
Bus 11 savaite. Ginekologe sakė kad jau galima eiti tirtis. Aš einu iškart daryt NIPT tyrima. Ten yra keliu rūšių jie. Placenta.lt yra visa info parašyta jeigu esate iš Vilniaus. Einu dėl savęs, kad būtų ramu.
Gabriele.Jan parašė:
Bus 11 savaite. Ginekologe sakė kad jau galima eiti tirtis. Aš einu iškart daryt NIPT tyrima. Ten yra keliu rūšių jie. Placenta.lt yra visa info parašyta jeigu esat…
Placenta.lt labai rekomenduoju, treciadieni padariau nipt (veritas), penktadieni jau buvo atsakymai.
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai