Serveria parašė:
Jau dalinausi, pregnancy loss placenta.lt dariausi.
bet vat gerai kad jus pasidarete db uztai zinote del ko nutruko nestumas.
Serveria parašė:
Jau dalinausi, pregnancy loss placenta.lt dariausi.
bet vat gerai kad jus pasidarete db uztai zinote del ko nutruko nestumas.
Serveria parašė:
Atsakymas yra, kad yra monosomija vaisiaus. Tai reiskia vietoje dvieju chromosomu poros, yra tik viena. Taip nutinka tik mergaitem, ziurejau kad su tokia diagnoze g…
Sveiki, monosomoja kaip ir sakėt nutinka dažniausiai mergaitėm su ternerio sindromu. Mano pirmasis nėštumas buvo būtent toks. 11sav echoskopo metu pamatė pakitimus, +viso kūno vandenę. Beabejo siūlymas nutraukti nėštumą, nes ankščiau ar vėliau jis nutrūktų pats. Nutraukimui reikėjo darytis biopsiją, kuri patvirtino ternerio sindromą. 13sav nėštumas atitiko 15sav ir jį nutraukėme.
Genetikė sakė 1%, kad taip gali nutikti antrą kartą.po nutraukimo Su antru ciklu pastojau vėl ir dabar turiu 2 metų berniuką!
Tad viskas bus gerai! O taip tiesiog sakė nutinka apvaisinimo metu, kai viena chromosomą tiesiog kažkur pabėga...
Onelove1 parašė:
Sveiki, monosomoja kaip ir sakėt nutinka dažniausiai mergaitėm su ternerio sindromu. Mano pirmasis nėštumas buvo būtent toks. 11sav echoskopo metu pamatė pakitimus…
Kaip aiškiai viską paraset😇
Serveria parašė:
Atsakymas yra, kad yra monosomija vaisiaus. Tai reiskia vietoje dvieju chromosomu poros, yra tik viena. Taip nutinka tik mergaitem, ziurejau kad su tokia diagnoze g…
Oho, gal reiktų dar kur pasitikrinti? Gal tyrimas klysta?
Onelove1 parašė:
Sveiki, monosomoja kaip ir sakėt nutinka dažniausiai mergaitėm su ternerio sindromu. Mano pirmasis nėštumas buvo būtent toks. 11sav echoskopo metu pamatė pakitimus…
Ačiū labai už pasidalinimu jūsų patirtimi, labai nuraminote! ❤️❤️
Spindulėlė parašė:
Oho, gal reiktų dar kur pasitikrinti? Gal tyrimas klysta?
Mano nestumas yra nesivystantis, tikrino trys gydytojai, plius genetinia tyrimas kuri yra gana tikslus. Manau nėra prasmės ieškoti dar kažko, tieisog lieka susitaikyti, kad taip nutinka kartais.
Serveria parašė:
Ačiū labai už pasidalinimu jūsų patirtimi, labai nuraminote! ❤️❤️
Nėra už ką! Viskas tikrai bus gerai 🤍 tikėkite tuo!
Serveria parašė:
Mano nestumas yra nesivystantis, tikrino trys gydytojai, plius genetinia tyrimas kuri yra gana tikslus. Manau nėra prasmės ieškoti dar kažko, tieisog lieka susitaik…
Labai labai uzjauciu. Kaip tik vakar ziurejau apie tai irasus, tai is tiesu didelis % nestumu nesivysto, daznai net nesuzinom, tiesiog neisitvirtina ir ateina menesines. Taip gamta suredziusi, kunas labai protingas ir atrenka stipriausius zirnius. Linkiu, kad kita karta butu viskas sekmingai
Serveria parašė:
Mano nestumas yra nesivystantis, tikrino trys gydytojai, plius genetinia tyrimas kuri yra gana tikslus. Manau nėra prasmės ieškoti dar kažko, tieisog lieka susitaik…
Linkiu,kad sekantis nestumas butu tvirtas ir sekmingas🙏❤️
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai