Karolin@ parašė:
Kudikis nemaudomas pirmas dienas ne del temperaturu kaitos, o del to kad kudikis turi apsaugini sluoksni, kuris apsaugo nuo bakteriju.
Man Martinuka po gimdymo ismaude mw. Mažojo nereikejo, nes su manim issimaude tik gimęs
Karolin@ parašė:
Kudikis nemaudomas pirmas dienas ne del temperaturu kaitos, o del to kad kudikis turi apsaugini sluoksni, kuris apsaugo nuo bakteriju.
Man Martinuka po gimdymo ismaude mw. Mažojo nereikejo, nes su manim issimaude tik gimęs
xsaulutex parašė:
Ta prasme smear test? Nera ten ko bijoti, daromas berods karta per 5metus profilaktikai
Tas testas vadinasi cervical screening test.
Wegeta parašė:
Sveikos, ar dabar nauja mada nebetikrint kudikiu kiekviena men? t.y pasvert, pamatuot... Mus patikrino 2men ir viskas, norejom uzsiregistruot 3men patikrai, tai sak…
Gali pati nueiti ir pasvers hw, jos paprastai vizitą paskiria kai yra nustatytos patikros ar bėdų kokiu turi. o seip ko ten vaikščioti su sveiku vaiku.
Wegeta parašė:
Sveikos, ar dabar nauja mada nebetikrint kudikiu kiekviena men? t.y pasvert, pamatuot... Mus patikrino 2men ir viskas, norejom uzsiregistruot 3men patikrai, tai sak…
Visada taip buvo
Eikit į baby clinic pas hw ir pasvers/pamatuos
Wegeta parašė:
Ejom ir sveremes kas menesi iki metu vaiku centriuke, issirenkat arciausia ir einat sneketis kad ir kas savaite jei kyla klausimu, visada priims
BLONDZE parašė:
Su virintu vandeniu ir vatukais apvalyk pati po paros laiko ;) ir antakiukus būtinai , nes luobele užsidėti gali
Reikes isklausineti visko kas ir kaip nes man tos pirmos dienos atrodo baisiausios
Wegeta parašė:
Mes eiti galim kas savaite ;) pasigooglink arba mdw paklausk local darželiuose kada vyksta ;) pas mus trečiadienį nuo 9:30-11:30 ;) mdw visada yra jeigu kokiu klausimu turim, o ir mamos renkasi pasipliurpt ;) gaila , kad kraustysimes , nes ten pat ir aukletojos yra susipažint gali bei ir vaikas pratinasi prie tos pačios darželio aplinkos ;)
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai