gintit parašė:
en.gucio24.com/shop
kokie faini batukai
gintit parašė:
en.gucio24.com/shop
kokie faini batukai
MES.3 parašė:
kokie faini batukai![]()
ir pripazinti ortopedu, gave "auksines pedos" apdovanojimus. pirma kart per mazus paemiau, tai siunciau atgal. labai greit atraso, geras aptarnavimas, o ir kaina gera
gintit parašė:
ir pripazinti ortopedu, gave "auksines pedos" apdovanojimus. pirma kart per mazus paemiau, tai siunciau atgal. labai greit atraso, geras aptarnavimas, o ir kaina ge…
kai bus laikas,reiks is cia pasiziureti,nes kiti buna tokios kietos odos ir nepatogus
MES.3 parašė:
kai bus laikas,reiks is cia pasiziureti,nes kiti buna tokios kietos odos ir nepatogus![]()
tikrai faini. ir atsiliepimai geri. dabar esu paemus su mazom skylutem. vasarai nusiziurejus su didelem imt
Vai Da parašė:
Sveikos. Gal kuri gimdos biopsija turėję? man pries 4 savaites atliko ir vis dar kraujuoju. Ar cia normalu? Po proceduros sesele pasake, kad kraujuosiu, bet nepasak…
Jus turit omeny smear test ( gimdos kaklelio tyrimas) ? Jei taip, tai normalu pora savaiciu, jei daugiau reik prasinest
gintit parašė:
Jus turit omeny smear test ( gimdos kaklelio tyrimas) ? Jei taip, tai normalu pora savaiciu, jei daugiau reik prasinest
Man dare is pradziu ta smear test, atsakymas buvo high grade abnormal. Ir tada dare kalposkopija ir biopsija. Ir jau 4 savaite kaip kraujuoju... Visa diena bandau paskambint i GP, bet nesujungia..
gintit parašė:
en.gucio24.com/shop
Kokie fainuciai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai