Lūšiukė parašė:
as pacius paprasciausius naktinius pirkau is primarko, pagimdziau ir ismeciau as juos![]()
bet jie turi buti su iskirpte gilia ar sagutem, kad baby uzdetu tau pagimdzius ant krutines ir butu skin to skin
Lūšiukė parašė:
as pacius paprasciausius naktinius pirkau is primarko, pagimdziau ir ismeciau as juos![]()
bet jie turi buti su iskirpte gilia ar sagutem, kad baby uzdetu tau pagimdzius ant krutines ir butu skin to skin
iieevvuuttee parašė:
bet jie turi buti su iskirpte gilia ar sagutem, kad baby uzdetu tau pagimdzius ant krutines ir butu skin to skin![]()
as turejau tokius bobiskus su sagutem
o as neturejau jokiu su sagutem , tuo metu neturejau pinigu nusipirkt marskiniams tokiems , nes vos sugraibiau pinigu pavalgyt , tai devejau paprasta maike didele su kuria namie miegodavau , nu ten maike miegojimuj tokie naktiniai , tai man ja pakele ir uzdejo kudikeli .. bet as is tikruju nelabai pamenu kaip viskas vyko , nes kai dare epidura tai ligonine dave marskinius
su nugara surista , o kaip as su savo naktiniais atsiradau neprisimenu
nes pirmos nuotraukos kur katik po gimdymo as su savo naktiniais jau :DD
tai aisku tinka, kokia maike didesne, kad laisva butu, kokie naktiniai kokius sakykim ir db nesiojat, nebutina naujus pirkti, as kadangi neturejau laisvu nei maikes, nes vyras nera stambus, mano pacios ir aptemptos
naktiniu savu gailejau, tai primarke nusipirkau pigiausius bobiskus
gal svara ar du sumokejau
pagimdziau ir i siuksledeze as juos
nei plaut nei sukt del ju galvos nereikejo
vaid06 parašė:
as isvis pamirsus buvau isidet, tai man dave valdiskus ir ne kiek nepergyvenau![]()
man mwliepus buvo isidet, bet jei buciau pamirsus tai tikrai kaska butu galvojus duoti
man irgi ligonine savo dave kai jau i gimdykla veze , o po gimdymo uzsidejau jau savo kuriuos irgi pirkau primark parduotuvej
tai va ligoninej prabuvau ,gryzau namo issiskalbiau , neismeciau nes nebuvo jau tokie sutepti , ir paskui dar namie budavau su jais pirmom savaitem kai maziau dar vaiksciodavau
skorpioneee parašė:
kas tavo vaikuciuj nutiko ? nepaskaiciau kazko turbut iki galo![]()
sveikute skorpioneee
senai bebuvau jau cia
mano maziukui slogyte buvo,paskui uzkimo vargsiukas,krenkst pradejo.dabar lyg ir geriau jau
kaip tavasis auga?
Gintariukass parašė:
sveikute skorpioneeesenai bebuvau jau cia
mano maziukui slogyte buvo,paskui uzkimo vargsiukas,krenkst pradejo.dabar lyg ir geriau jau
kaip tavasis auga?
na manasis gerai , nesergam dabar sveiki , tik mane neramina jo kakutis , keistos spalvos , nebe geltonas o lygtai rudas /pilkas , nesuprantu :/ bet tikrai ne toks koks budavo ...
kakoja karta i diena , jaucias jis gerai , bet tas kakutis mane nervina :/
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai