marie claire parašė:
Suprantu kaip jauties. Manau reikia labai nuoširdžiai su vyru pakalbėti, nes jo šeima pirmiausia esat judvi ir visas įmanomas laikas turėtų būti skiriamas namams ir…
Nesusikalbame. Vakar bandžiau kalbėtis, jis galiausiai pasakė, kad viskas yra tik mano galvoje, kad jam viskas gerai atrodo, kad mes jam svarbiausios. Bet kai pasakiau, kad tavo veiksmai to nerodo, sakė aš nusikalbu ir čia viskas gerai, kad aš noriu, kad jis linktų į kažkurią vieną pusę, bet to nebus. Sakau, tu jau palinkai, nes aš ir tavo vaikas esame tik čia šeima, o kai kiti reikalai, mes liekame vienos ir tu mus palieki. Prašiau eiti kartu pas šeimos psichologą, nes kažkur prasilenkia mūsų mintys, nesutinka. Šiai dienai vienintelė išeitis yra man užsimerkti ir gyventi kaip dvigubą gyvenimą-kai mes čia, tai visi trys, bet Tada "išleidžiame"tėtį pas draugus ten, pas tėvus ten, jis tarsi panyra į savo senąjį gyvenimą. Ir kurį laiką mūsų jame nėra... Bendrauti lai bendrauja, bet na ne tiek ilgai mus palikti. Ir jo mama 100% ploja rankomis, kad jis vienas tiek ilgam atvyksta 🙈 Ai moterys, važiuosiu ir aš kelioms savaitėms su vaiku pas savo tėvus. Pravėdinti gavą