Eraa20 parašė:
nerodo ir man pagal sita jusu numeri, o pries kiek laiko uzsisaket ? pas mane daug tokiu prekiu kur neparodo, bet kazkaip nekreipiu demesio, yra dar laiko, jeigu la…
rugsejo 1d
Eraa20 parašė:
nerodo ir man pagal sita jusu numeri, o pries kiek laiko uzsisaket ? pas mane daug tokiu prekiu kur neparodo, bet kazkaip nekreipiu demesio, yra dar laiko, jeigu la…
rugsejo 1d
www.aliexpress.com/snapshot/6192280913.html
Grazi,jokiu nusiskundimu neturiu.Na gal tik tikrai kad ne lietuviskai ziemai,nes nera stora.Bet va rudeniui tikrai silta butu.Tik mano kleckui didele dar labai,kitam rudeneliui turbut bus
xkristinukasx parašė:
rugsejo 1d
jus per track ziurejot?
Eraa20 parašė:
Šiandien gautos prekės
www.aliexpress.com/snapshot/6195354407.html - viskas gerai, dydis atitiko, …
Prie kelniu nera parasyta per kiek atsiuncia,ir per kiekdienu issiuntimas??
pas jus yra??gal galima realia foto??
Eraa20 parašė:
jus per track ziurejot?
taip
rugegelele parašė:
Prie kelniu nera parasyta per kiek atsiuncia,ir per kiekdienu issiuntimas??pas jus yra??gal galima realia foto??
kelnias gavau per 3savaites, o pardavejas rase kad atsiuncia per 60d, foto tuoj ikelsiu

mallancia parašė:
Jei nesureguos tai musu naudai ane?
man atrodo, kad musu naudai tada. Jei patenkins disputa (prasiau visos sumos), tai dzin tada, gal jei rasiu kada proga uzsidet, o jei ne, po kiek laiko mesiu laukan. Tokia nei parduot, nei paciai eit kur.
JusteK parašė:
man atrodo, kad musu naudai tada. Jei patenkins disputa (prasiau visos sumos), tai dzin tada, gal jei rasiu kada proga uzsidet, o jei ne, po kiek laiko mesiu laukan…
As desiu i ebay,nuo 1,00eu aukcijona.Realias foto idejau.Jei kam patiks nusipirks,kad ir uz ta eura
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai