persimonas parašė:
sveikos,
O to sijono imanoma graziai pasiaurinti liemeni jei reiketu? Ar pagal parasytus dydzio ismatavimus atitiko?
persimonas parašė:
sveikos,
O to sijono imanoma graziai pasiaurinti liemeni jei reiketu? Ar pagal parasytus dydzio ismatavimus atitiko?
deineze parašė:
Ismatavimus atitiko ir manau, kad pasiaurint turetu buti imanoma
Gal galit padėti suprasti, ko iš manęs norima, ar tiesiog laukti ir viskas?
Important: All evidence and information should be uploaded to the dispute details (pictures and videos).
Evidence or information on other websites or the message history will not be accepted.
If you can not upload the evidence - please let us know.
Dear buyer, as commissioner Operational errors, forget to change the contents of the mail .Very sorry for the inconvenience, for this apologise to you ceremonial, please ignore the previous message. Thank you for your understanding.
Complaints from buyer Judgement from AE Invalid Reason Proof Guide
Does not work properly Valid - -
Solutions:
Option 1: No return partial refund 0.70 EUR
Option 2: Return goods full refund 1.40 EUR ( Buyer pays the returning shipping fee)
Response time: 3 days
Note: If you have already settled the dispute with seller, please kindly give a response in the dispute detail page so that we can be informed and follow this dispute based on the settlement. If you fail to choose or reach an agreement with seller within the response time, option 1 will be executed
Thank you in advance for your understanding and great cooperation.
Best regards,
AliExpress Case Management Team
raudona86 parašė:
Sveikos, gal galite pagelbeti ir rekomenduoti kokia tarpininke kuri galetu nupirkti is aliexpres? Aciu
O kodel pati nenorit pabandyt?
Forz parašė:
Gal galit padėti suprasti, ko iš manęs norima, ar tiesiog laukti ir viskas?
Arba negrazinat prekiu ir jum grazins 0.7€, arba grazinat ir atgaunat 1,4€. Turit atsakyt per 3 dienas
Gavau tiesiai i namus.
Triusikeliai man, medvilne,patiko ir tiko. Xl dydi pirkau,nemegstu kai pasilenkus uzpakalis matosi,tai mano klubai 90cm pats tas www.aliexpress.com/item/2016-Sale-Solid-Gas-Women-Underwear-Thongs-Ladies-Briefs-Factory-Direct-Wholesale-Sexy-Lace-Cotton-Women/32361826669.html ir www.aliexpress.com/item/2015-Real-Bow-Solid-Cotton-women-Underwear-bragas-thong-Briefs-ladies-Panties-Underwear-women/32312170312.html
Stikline dilde,labai patiko,cia LT kazkada tokia pacia pirkau net uz 12lt
www.aliexpress.com/item/Brand-Design-Women-Girls-Ladies-File-Manicure-Device-Tool-Durable-Crystal-Glass-Nail-Art-Buffer-Files/32480862689.html
persimonas parašė:
O kodel pati nenorit pabandyt?
Nelabai ten suprantu, as ne is tu kur megstu rizikuoti
raudona86 parašė:
Nelabai ten suprantu, as ne is tu kur megstu rizikuoti![]()
bet su tarpininku lygiai taip rizikuojate
persimonas parašė:
Arba negrazinat prekiu ir jum grazins 0.7€, arba grazinat ir atgaunat 1,4€. Turit atsakyt per 3 dienas![]()
O kaip ten atsakyt? Man tinka variantas, kad man gražina 0,7 ir aš negražinu. Aš verčiuosi per google, nes nesuprantu. Tai man ten rašo, kad vėl įkelčiau įrodymus ar kaip? Vaizdo medžiagą aš jau buvau įkėlus.
Ačiū už atsakymą.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai