Svajonėbegalinė parašė:
Aš jau krentu![]()
Svajone, jei buvo ov tada kada pažymėjai, tai dar nieko blogo nepraneša toks pakritimas 🤞
Svajonėbegalinė parašė:
Aš jau krentu![]()
Svajone, jei buvo ov tada kada pažymėjai, tai dar nieko blogo nepraneša toks pakritimas 🤞
Sparkle parašė:
Man atrodo, viskas čia bus gerai - daugiau pozityvo!Pasidalinki rezultatais hcg
![]()
Nekokie mano hcg rezultatai :/ hcg penktadienio 48 o vakar 76 tik
prg penktadieni buvo 22.. O vakar 38.. Nezinau kaip gali tas prg taip sokinet jei as jo negeriu papildomai.. Eisiu siandien pas gine o ryt dar hcg tikrai kartosiu.. Bet sunku islikt pozityviai kad cia bus viskas gerai..
kristina90 parašė:
Nekokie mano hcg rezultatai :/ hcg penktadienio 48 o vakar 76 tikprg penktadieni buvo 22.. O vakar 38.. Nezinau kaip gali tas prg taip sokinet jei as jo negeriu…
prg tikrai zemas....kodel niekas neskyre papildomo prg kai jo ats buvo 22?
ViGin parašė:
kristina90 parašė:
Nekokie mano hcg rezultatai :/ hcg penktadienio 48 o vakar 76 tikprg penktadieni buvo 22.. O vakar 38.. Nezinau kaip gali tas prg taip sokinet jei as jo negeriu…
Reikėtų kelt skubiai prg
R.G. parašė:
prg tikrai zemas....kodel niekas neskyre papildomo prg kai jo ats buvo 22?
Nes atsakymai penktadienio tik vakar po pietu atejo. Nekenciu tos Antejos, nebeisiu daugiau, vieni nervai.. reikejo iskart i Northway varyt, ten dvi valandos ir yra atsakymai.. Hcg tik brangiau pasidaryt, bet nervu maziau..
kristina90 parašė:
Nes atsakymai penktadienio tik vakar po pietu atejo. Nekenciu tos Antejos, nebeisiu daugiau, vieni nervai.. reikejo iskart i Northway varyt, ten dvi valandos ir yra…
kuo skubiau bandykit susirasti papildomo prg
mano sio ryto grafikas tevu-darzelis.lt/rk53114@200523e1c79
bet as kazkaip nelabai pasitikiu, ar tai tikra bkt syryt, nes dukra mane prizadino kazkur 3.30, varciausi, bandziau uzmigti , bet taip ir nebeuzmigau, pasimatavau 4.10 ryte ir bkt buvo 36.83, TD pakeite i 37.1, Tai nuo pabudimo iki matavimo jau buvo praeje apie 40 min, is lovos nesikeliau
R.G. parašė:
mano sio ryto grafikas tevu-darzelis.lt/rk53114@200523e1c79
bet as kazkaip nelabai pasitikiu, ar tai tikra bkt syryt, nes dukra mane prizadino…
Bet vistiek gražus🤞
R.G. parašė:
kuo skubiau bandykit susirasti papildomo prg
Tai siandien einu uz 3h pas gine.. Bet tai jis grizo i normas gi, aisku ryt kartosi abu tyrimus..
BKT mano laikosi ~37..
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai