Gali but
Nusiteikus pagal daktares zodzius 5kg vaika gimdyti
Beje, merginos, kas nusprendzia del planinio CP? Gine pas kuria lankais ar ligonineje?
Agnestaa parašė:
Sveikos, noriu pranesti,kad ir mes kovo nesulaukem gime dukra vasario 27d.. man atliko cezario pjuvi. bet dukriukas sveika ir stipri 54cm ugio ir 3350 svorio.
Sveikinimai
aukit sveikos ir stiprios
..Rita.. parašė:
Gali butNusiteikus pagal daktares zodzius 5kg vaika gimdyti
![]()
o man gydytoja sake nebutinai antras turi but irgi didelis, kiekvienas nestumas yra labai skirtingas kaip ir vaikuciai. As kazkaip galvoju, kad mano bus iki 4 kg. O del cezario, tai manau priziurinti gydytoja paraso jei yra rekomenduojamas, o jau ligoninej nusprendzia galutinai pagal aplinkybes.
O tiesa kada ima tepineli is maksties del tos bakterijos?
siandien merginos tvarkiausi koju nagucius, tai si misija buvo vos yveikiama, siaubelis
ir noriu pasidziaugti, kad jau trecia diena nebeskauda tarpkojo, galiu normaliai eiti
ir ka tai galetu reiksti, gal jau pabaiga visai neuzkalnu, dave truputuka atsipust
na aisku kai reikia atsikelt is lovos pagulejus tai nekas, bet nors paeiti galiu normaliai
Agnestaa parašė:
Sveikos, noriu pranesti,kad ir mes kovo nesulaukem gime dukra vasario 27d.. man atliko cezario pjuvi. bet dukriukas sveika ir stipri 54cm ugio ir 3350 svorio.
Sveikinimai!!
Agnestaa parašė:
Sveikinu
Zinoma kad nebutinai sekantis lelius didesnis bet jeigu gime gerokai virs keturiu tai tikrai nemanau kad gims 3.8kg Juolab kad nuo seno visos moterys gimdziusios po kelis vaikus ta patvirtins kad beveik niekada nebuna taip kad antras ar trecias buna mazesnis uz pirmaji.
Agnestaa parašė:
Didziausi sveikinimai sulaukus stebukliuko mazo
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai