w1kuska parašė:
Sveikos mamytes turiu klausima, ar zadate etiketes nuo visu rubeliu karpyti?
as pati visu rubu etiketes karpau sau, nes esu jautri jom, mane jos grauzia, erzina, dirgina negaliu vaiksciot su jomis. Tikiuosi vaikas neperim to is manes
w1kuska parašė:
Sveikos mamytes turiu klausima, ar zadate etiketes nuo visu rubeliu karpyti?
as pati visu rubu etiketes karpau sau, nes esu jautri jom, mane jos grauzia, erzina, dirgina negaliu vaiksciot su jomis. Tikiuosi vaikas neperim to is manes
Cepau parašė:
Sveikos mamytės, va aš neseniai po apžiūros ir ką jūs manot, vaikas ne tik nerodė savo lyties, bet net ir slėpė, virkštelė buvo tarp koju, o mūsų kleckas kojas dar …
Man nors svoris yra nukrites -5kg bet nieko neliepe gerti sake viskas yra gerai mazyle sveika.
Nidošiukas parašė:
Jeigu bus kaip pas suaugusius toks guzas tikrai nukirpsiu, ir nebent jeigu odytę dirgins,,o taip paliksiu
O kaip del kepuryciu? Naujagimio galvytes oda ypac jautri buna pirmus men. As nuo kepuryciu ir paciu maziausiu bodziuku galvojau nukarpyt. Tik dabar mastau nzn ar jums taip buna as nuo kai kuriu liemenuku nusikerpu etikete ir atrodo graziai nusiardau, bet va toje vietoje kur etikete buvo dar labiau dirgint oda pradeda, tai bijau kad su vaikiskais taip nebutu..
Miela... parašė:
Man nors svoris yra nukrites -5kg bet nieko neliepe gerti sake viskas yra gerai mazyle sveika.
Man patarė gerti ne todėl, kad svorio nepriaugau, o todėl kad mažylis dabar sparčiai auga, kaulai ilgėja ir stiprėja, ir kad netruktų kalcio, patarė gerti vitaminus
Vikusiaaa parašė:
As ir pasisakau ir cia ir uzdaroje,bet cia as negaliu dalintis nuotraukomis,nes neaisku kas skaito,ir tikrai temos visos panasios,kalbemes apie nestuma,apie vaikus …
Nu va keliu zinuciu neparasai ir ismeta :)) na tikrai tie forumai ne gyvenimo esme ir man is esmes dzin uzdara ar atvira ta grupe. As ko paklausiu gaunu atsakyma ir man gerai ;)
Rūtelėlė parašė:
Nėra jokių atrankų.. Ta slapta grupė ilgą laiką buvo tik uždara, kada galėjo visos norinčios pasiprašyti.. Dabar ten liko mamytės norinčios bendrauti, o ne slaptos…
Ko cia sresuojat niekas cia nepergyve del tu forumu :)))
sssimssse parašė:
Nu va keliu zinuciu neparasai ir ismeta :)) na tikrai tie forumai ne gyvenimo esme ir man is esmes dzin uzdara ar atvira ta grupe. As ko paklausiu gaunu atsakyma i…
Ne apie kelias zinutes kalbama,o apie tylejima menesiais
tiesiog bendraujama atvirai,keliamos foto,ir norisi zinot kas uz pc sedi
Dianukasss parašė:
Kurios nori dar, rasykit cia, bet musu uzdaroi grupei reikia bendrauti, o ne tik stebeti!![]()
ir aš :))
sssimssse parašė:
Ko cia sresuojat niekas cia nepergyve del tu forumu :)))
Labiausiai stresuojanti ir įsižeidusi čia esat jūs, dėl to, kad buvot pašalinta! O pašalinta buvot dėl to, kad net labas nesugebėjot parašyt..
bendraukit čia sau į sveikatą, jei norisi tik atsakymus į savo klausimus gaut
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai