Oksana27 parašė:
Pasigirsiu ir asnusipirkom vezimuka
![]()
![]()
esu laiminga tokio ir norejau
kaip jums ?
![]()
labai grazus
Oksana27 parašė:
Pasigirsiu ir asnusipirkom vezimuka
![]()
![]()
esu laiminga tokio ir norejau
kaip jums ?
![]()
labai grazus
lamour parašė:
Del tu ismoku tai ir man idomu kas ir kaip...![]()
Kas butent domina
?
vaiduliukeP27 parašė:
Kas butent domina?
tarkim as gyvenu kaimuky, tai man eit i seniunija? Ta diena kai mane isleis atostogu motinystes? Koki lapa pasiprasyt, kad tai irodytu? Nes sodra manau taininternetu tvarko ar ne?
lamour parašė:
tarkim as gyvenu kaimuky, tai man eit i seniunija? Ta diena kai mane isleis atostogu motinystes? Koki lapa pasiprasyt, kad tai irodytu? Nes sodra manau taininternet…
Jus cia kalbate apie dekreta? Tai ji tvarkytis reikia eiti i sodra ,arba pildytis internetu. Ne i seniunija,i seniunija eina nedirbancios,del kraitelio pinigeliu,ten virs 200 lt. O lapas ,tai 30 nestumo savaite gydytojas israso vadinama biuleteni. O nedirbancioms paprasta pazyma kad suejo 30 savaiciu.
lamour parašė:
Ne, 80 cm. Zippy pia turi didziausia 85 cm lopsi. Bet man jis nepatiko![]()
Tika paziurejau paprastu zippy 87 cm, tuomet sport mazesnis lopsys
vaiduliukeP27 parašė:
Jus cia kalbate apie dekreta? Tai ji tvarkytis reikia eiti i sodra ,arba pildytis internetu. Ne i seniunija,i seniunija eina nedirbancios,del kraitelio pinigeliu,te…
As apie kraitelio pinigus. Gal tik blogai suformulavau klausimus.
tai kai israsys kad man 30 savaiciu tada galiu eit tiesiai i seniunija? as nedirbanti, stoviu sodroj. Esu po mokslu iskart isidarbinus, padirbus gal 5 men ir viskas, tai manau tureciau gal ir is sodros kazka gaut?
Dianukasss parašė:
Tika paziurejau paprastu zippy 87 cm, tuomet sport mazesnis lopsys![]()
Is tiesu nematavau jo. Palyginau visus zippy kiek buvo. Sitas buvo patogiausias. intike randu pagal visus duomenis kad cia skaitos sport plius. Patobulinta versija.
lamour parašė:
As apie kraitelio pinigus. Gal tik blogai suformulavau klausimus.tai kai israsys kad man 30 savaiciu tada galiu eit tiesiai i seniunija? as nedirbanti, stoviu s…
O jus siuo metu dirbate? Nera 26 metu?
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Džiaugiuosi ir liūdžiu kartu, labai suprantu visas emocija…