Elij@ parašė:
O vandenys neturi buti skaidrus ? Nes pas mane rusvos ir nubego kokie du saukstai. O dabar tik pateplioja rusvai.
Greiciausiai kamstis salinasi.
Elij@ parašė:
O vandenys neturi buti skaidrus ? Nes pas mane rusvos ir nubego kokie du saukstai. O dabar tik pateplioja rusvai.
Greiciausiai kamstis salinasi.
Ivoniukas parašė:
Pas mus kai buvo daktare atejus tai irgi paziurejo , kad pas mazyli sausa odele ir vietomis lupasi , bet sake sudokremu netepti , o geriau bepantenu arba aliejuku k…
O kdl negalima sudokrem gal sake?
xsaulutex parašė:
O kdl negalima sudokrem gal sake?
Nes jis tik uzdeda toki apsaugini sluoksni bet nedrekina ir pan . Tai mes sudokremu tepam uzpakaliuka nakciai , nes nakti ne taip daznai keiciam pampersus , tai apsaugo , kad nesustu uzpakaliukas jeigu per ilgai pabus pasitustines
igte parašė:
merginos, norejau paklaust kaip tas kamstis turi atrodyti? nes as nuejau i tualeta ir nusivalius pastebejau, kad popierius rausvos spalvos, ir tolete lyg tokie siul…
Viskas cia gerai, kamstis buna zeles pavidalo, buna rausvas, buna gelsvas, su kraujo priemaisom, arba be ju. Manau neverta nerimauti.
eglebd parašė:
o kaip mamytes jum su leliuku bambytem? kada nukrito? as vis pavalau vandenuku virintu, bet siandien pajutau, kad ji kazkoki kvapa turi, o vakar bodziukas bvo rudai…
Mum nukrito 5 diena , bet mes valem ligonineje israsytu spiritu . Esu skaicius kad jeigu juntamas kazkoks kvapas reiketu kreiptis pas daktarus
as.juste parašė:
Pabandyk atrugint, jei nerugaus, silciau apklok, mums gali atrodyt, kad varliukam silta, bet is tikruju pilve jie siltnamio salygom gyveno, tai silumos jiems laaaaa…
Visa laika atrugsta pavalgius.
eglebd parašė:
o kaip mamytes jum su leliuku bambytem? kada nukrito? as vis pavalau vandenuku virintu, bet siandien pajutau, kad ji kazkoki kvapa turi, o vakar bodziukas bvo rudai…
Mums vakar nukrito, nevalem nieko nedarem, irgi buvo su kvapiuku. Normalu kad skleidžia kvapuka jug pūva tas reikaliukas.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai