Justaida parašė:
Sveikos kaip cia yra su dekretu at isvis jis yra? Dirbti reikia iki paskutines duenos kol pagimdai ar kaip?
As nuo 7 men buvau ant biuletenio. Nes iki paskutines dienos sunku buvo ir lovoj apsiversti ?
Justaida parašė:
Sveikos kaip cia yra su dekretu at isvis jis yra? Dirbti reikia iki paskutines duenos kol pagimdai ar kaip?
As nuo 7 men buvau ant biuletenio. Nes iki paskutines dienos sunku buvo ir lovoj apsiversti ?
sunny sky parašė:
Mamos, su kokiu krauteliu vykot gimdyt? Ka susiktovet i tase? Skaiciau, kad svedijoje lyg net paklotelius mamos duoda?
Viska duoda, pasiimkit tik sau ir vyrui asmenines higienos priemoniu, sau ir vaikui drabuziu kelionei namo ir vyrui kazka patogaus persirengt. Svarbiausia- slepetes abiems gumines i dusa ir paprastos i palata ?
VDvar parašė:
Viska duoda, pasiimkit tik sau ir vyrui asmenines higienos priemoniu, sau ir vaikui drabuziu kelionei namo ir vyrui kazka patogaus persirengt. Svarbiausia- slepetes…
ta prsme viska? sauskelnes kudikiui, drabuzelius kudikiui taip pat? o pvz kaip su iklotais ar suaugusiu sauskelnem, po gimdymo? ta prasme ar iduot reik iskat po gimdymo, kad tarkim padetu sauskelnes paciai uzsidet :oops:? sorry uz toki klausima, tiesiog nesinori jaudintis dar ir del tokiu dalyku
esu darkazka girdejus apie dovanjama kazkoki kraiteli kudikiui ir pan?
aciu
sunny sky parašė:
ta prsme viska? sauskelnes kudikiui, drabuzelius kudikiui taip pat? o pvz kaip su iklotais ar suaugusiu sauskelnem, po gimdymo? ta prasme ar iduot reik iskat po gim…
Sauskelnes tiek kudikiui, tiek jums iklotus, viska duos. Pakloteliu irgi bus. Keleta svariu naktiniu gausit, zodziu nieko sito neimkit. Mane po gimdymo sutvarke ir aprenge akuseres, niekam nieko neidaviau pries tai, viskas ligonines
Rubeliu vaikui toje ligonineje, kur gimdziau, niekas nenaudojo, nes ten skatinamas zindymas, oda-oda kontaktas, todel kudikis visada buna tik su pampersiuku ir maximum suvystytas i pleduka. O pats pogimdyvinis skyrius uzdaras nuo pasaliniu, labai siltas (+23-24), todel mes visada abu buvom pliki ir glaustemes ? tikrai jokiu pampersu, sauskelniu sau ar paklotu nepirkit
Dovanu mes gavom maisa su visokiais kremais, valikliais, sauskelnem, zaisliukais, keletu rubeliu
VDvar parašė:
Sauskelnes tiek kudikiui, tiek jums iklotus, viska duos. Pakloteliu irgi bus. Keleta svariu naktiniu gausit, zodziu nieko sito neimkit. Mane po gimdymo sutvarke ir …
Vdvar, keliu tu sav gimdei? As va graziai sedziu laukiu. 41+1. Kazko jauciu sulauksiu skatinimo kita savaite.
Cia gal tase reiketu bent jau minimaliai susikrauti, gal padetu psichologiškai
bet kad skaitau ir tikrai tik tapkes, vazelina ir ka uzkasti isimesciau bei keleta rubeliu.
Siandien skambinausi i kelias ligonines paklaust kaip kada atvykti del skatinimo, kada laika uzsiregistruoti ir pan tai visur skirtinga info gavau. Gal kas susidure buvot? Nes pas barnmorska jau nebereiks. Ji sake skambintis i gimdymo skyrius.
Green_Evening parašė:
Vdvar, keliu tu sav gimdei? As va graziai sedziu laukiu. 41+1. Kazko jauciu sulauksiu skatinimo kita savaite.
Man gimdymas visgi pats prasidejo, buvo 41+5.
kaip keistai tau nurode skambinet ir klausinet.. man barnmorska pasake, jei nepagimdau iki tam tikros dienos, skambinu i savo ligonine ir vaziuoju butent ta diena. ??♀️ O siaip tikrai nieko daug nesivezk. Man net ir ne visko prireike, kas sarase buvo, nes pvz uzkandzius ir gerimus i gimdykla visa laika nese akuseres net neprasytos ir reikalavo valgyt/gert
Ji sake skambinti antra
VDvar parašė:
Man gimdymas visgi pats prasidejo, buvo 41+5.kaip keistai tau nurode skambinet ir klausinet.. man barnmorska pasake, jei nepagimdau iki tam tikros dienos, skamb…
Ji sake skambinti antradieni t.y. 41+6 ir kad tada gausiu laika kitaip dienai. Bet as zinau kad kiekviena ligonine dar turi savo proceduras, kartais priima apziueai 41+3 tai as galvojau pasiskambint pati pasiklausinet. Jau ipratau kad skirtingi atsakymai buna
vienoj ligoninej galima vandeny gimdyt bet va issiaiakinau tik jei pats gimdymas prasideda, neleis jei skatins.
Tai laikau kumscius kad viskas savaime prasidetu.
Barnmorska uzvakar pakrapste (irgi pati turejau prasyt kad kakleli paziuretu ir jei imanoma padarytu membranos atskyrima) bet kol kas nulis veiksmo.
Kaip gerai kad valgyt daug duoda, man visad panika kad neuzteks man
as daug valgau
Green_Evening parašė:
Dukra gime 41+5 sestadieni, nors pirmadieniuj jau turejau laikaskatinimuj
barnmorska kai pas ja buvau paskutini karta uzregistravo mane apziurai ir echo ligonineje 40sav ir per ta vizita iskart uzregistravo data skatinimuj jei jo prireiktu tik is vakaro butu reikeje pasiskambinti del tikslaus laiko.
VDvar parašė:
Sauskelnes tiek kudikiui, tiek jums iklotus, viska duos. Pakloteliu irgi bus. Keleta svariu naktiniu gausit, zodziu nieko sito neimkit. Mane po gimdymo sutvarke ir …
Labai aciu uz toki issamu atsakyma, pirma gimdziau lt, o cia viskas kitaip, tai info reik naujai susirinkt
aciu dar karta
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai