Monika12 parašė:
Sveikute !aš bent jau nusprendžiau eiti į šiuos kursus tapkmama.lt pasiskaityk čia plačiau viskas parašyta:)) buvau skambinusi ir supratau kad kas mėnes…
Aciu labai, reiks pasidometi
Monika12 parašė:
Sveikute !aš bent jau nusprendžiau eiti į šiuos kursus tapkmama.lt pasiskaityk čia plačiau viskas parašyta:)) buvau skambinusi ir supratau kad kas mėnes…
Aciu labai, reiks pasidometi
Yndrute parašė:
Labas![]()
Taip iseina
o gal nedrasios visos kitos
Na smagu, kad bent tiek parašo, aš tik dabar pagalvojau, kad tokia grupė gal yra ir radau
Kaip gyvenam mamytės?
Mačiau kalbėjot pas kokią gydytoją esate... Aš pas Šišiginą Jūrininkų poliklinikoj, taip iki galo ir nesupratau, ar eisiu pas ją iki gimdymo, nes ji tokia senovinio požiūrio gan, echoskopų tik tiek kiek reikia, tyrimų nei daugiau nei mažiau.. Kai paskaitinėju, kad kitoms jau po penkis echoskopus daryta tai kažkaip... Keista kai sako ai Jūs abu jauni dar palyginti, pirmas vaikelis nieko blogo nebus Jums :)))) Na bet labai maloni ir gera tiek gydytoja tiek sesutė, tai net nežinau... Žiūrėsim toliau kokia politika. Kaip Jūsų gydytojos? Kaip poliklinikos kur lankotės? Kokia sistema, gal sugalvosiu pereiti
Aukselisss parašė:
Taip iseinao gal nedrasios visos kitos
Labas
arba, kad ne uždara grupė nerašo
Aš per pirmą nėštumą(seniai) lankiausi Jūrininkuose pas Butkienę, patiko. O dabar Nefridoje pas Holcman, pokolkas viskas gerai
irgni parašė:
Labasarba, kad ne uždara grupė nerašo
Aš per pirmą nėštumą(seniai) lankiausi Jūrininkuose pas Butkienę, patiko. O dabar Nefridoje pas Holcman, pokolkas v…
As pas Saviloviene. Super gydytoja.
Yndrute parašė:
Na smagu, kad bent tiek parašo, aš tik dabar pagalvojau, kad tokia grupė gal yra ir radau![]()
Man kol kas du echo daryti. Butu daugiau,bet as samoningai nesidariau. Dab vasario pabaigoj eisiu ta pagrindini daryt
aniutini-glazki parašė:
Sveikos prisijunksiu ir as , nors terminas apgaulingas, sake is pradziu kad liepos 2 , db sako birzelio 30tai ir nezinom kaip bus :)) As lankausi pas Satku, esu…
As jauciu svelnius labai tokius
3 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai