lawrencijus parašė:
Smagu girdetikaip savijauta? Ar jau buvot pas gine?
![]()
Labutis. Taip buvau nes pries pusmeti turejau nesivystanti,tai dabar kaip ant adatu sedziu,nors gydytoja liepe maziau skaityt ir daugiau geru emociju.tai turi but viskas gerai
lawrencijus parašė:
Smagu girdetikaip savijauta? Ar jau buvot pas gine?
![]()
Labutis. Taip buvau nes pries pusmeti turejau nesivystanti,tai dabar kaip ant adatu sedziu,nors gydytoja liepe maziau skaityt ir daugiau geru emociju.tai turi but viskas gerai
ingulyte12 parašė:
Labutis. Taip buvau nes pries pusmeti turejau nesivystanti,tai dabar kaip ant adatu sedziu,nors gydytoja liepe maziau skaityt ir daugiau geru emociju.tai turi but v…
o jaucius,tai kaip cia pasakius,krutine tai uiii kokia skaudi,kartais papykina,viduriai uzkieteja,plius lupu kampat trukineti pradejo,tai galetu ir geriau buti
ingulyte12 parašė:
o jaucius,tai kaip cia pasakius,krutine tai uiii kokia skaudi,kartais papykina,viduriai uzkieteja,plius lupu kampat trukineti pradejo,tai galetu ir geriau buti :rol…
As pries metelius turejau nesivystanti, tai dabar irgi esu tokia visa isitempime
as tik 31d. eisiu pas gine apziurai, tikiuos kad viskas bus gerai.
Man pamaudena daznai pilvo apacia ir kartais sonus, bet netepa...tikiuos cia nieko blogo...
O prakaitas nakti nemusa, nes as visad slapia pabundu ryte
lawrencijus parašė:
As pries metelius turejau nesivystanti, tai dabar irgi esu tokia visa isitempimeas tik 31d. eisiu pas gine apziurai, tikiuos kad viskas bus gerai.
turi but gerai,kaip kitaip
ne prakaitas nemusa,kartais nemiga kankina,o as 30 eisiu pas gydytoja
ingulyte12 parašė:
turi but gerai,kaip kitaipne prakaitas nemusa,kartais nemiga kankina,o as 30 eisiu pas gydytoja
![]()
O pas kokia gydytoja eisi?
na reik tiketis, kad abi galesim su sypsenom pasitikti naujus metus;)
lawrencijus parašė:
O pas kokia gydytoja eisi?na reik tiketis, kad abi galesim su sypsenom pasitikti naujus metus;)
Taip ir bus viskas ciki
as esu prisiregistravus senamiescio poliklinikoj,mano ginekologė isejo i pensija, tai yra tik akusere.tai gavau siuntima pas neringa kaupaite labai gera ginekologe ji dirba toj pacioj poliklinikoj,ten ir echoskopuoja,tik va ji nesciuju nepriziuri.bet net nustebu kai sake ateik ir po 10 dienu pasiziuresim.ji privaciai kaskur dirba kiek zinau.
Aukselisss parašė:
Sveikinimai nuo 2015 liepos klaipedieciu!![]()
![]()
Dekui :))
gražių švenčių!
Sveikutes. Sveikinu jus su sventiniaials stebukliukais! Jungiuosi ir as prie jusu! Antradieni gine patvirtino nestuma. Leliukas labai lauktas ir planuotas tai tikimes, kad viskas bus gerai, nes pirmasis nestumas man.
Sake mazdaug 5 sav ir 5 dienos tai nzn kaip skaiciuot - ar tai yra penkta ar sesta savaite? Ar galit man paaiskinti?
smilgele parašė:
Sveikutes. Sveikinu jus su sventiniaials stebukliukais! Jungiuosi ir as prie jusu! Antradieni gine patvirtino nestuma. Leliukas labai lauktas ir planuotas tai tiki…
Tai yra 6ta savaite
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai