Simonanana parašė:
Šiaip paracetamolio galima,bet as nerizikuociau ir geriau pasirodyciau gydytojui.
Aš pas mamą Palangoj, o mano daktarai Kaune..
Simonanana parašė:
Šiaip paracetamolio galima,bet as nerizikuociau ir geriau pasirodyciau gydytojui.
Kristy.x. parašė:
Taigi pasiskambink savo daktaram arba varyk i priimamaji. Ne juokai gi jei rimtai susirgai, o ypač tokiam laikotarpy...
Simonanana parašė:
Taigi pasiskambink savo daktaram arba varyk i priimamaji. Ne juokai gi jei rimtai susirgai, o ypač tokiam laikotarpy...
Supratau, ačiū už patarimus
Kristy.x. parašė:
Supratau, ačiū už patarimus![]()
Mūsų terminas tą pačią dieną
pexi parašė:
Sveikos,kaip jus paneles?![]()
Sveika
Man tai jau matyt paruošiamieji prasideda, jausmas ne iš maloniuju, bet dar retai pasitaiko tik pilvas vis taip sakant suakmeneja
Kaip tau sekas?
Simonanana parašė:
Sveika![]()
Man tai jau matyt paruošiamieji prasideda, jausmas ne iš maloniuju, bet dar retai …
Ohh,stiprus tie paruosiamieji buna?
Aš sekmadienį į Helsinkį atskridau
siandien nuo ryto pas ginekologe sedejau,paaiskino ji man viska apie gimdyma Suomijoj ir panasiai,tai tikrao ten gimdysiu
pexi parašė:
Ohh,stiprus tie paruosiamieji buna?
Kaip faina, angliškai snekejotes?
Nepasakyciau kad labai stiprus, bet nemalonu tikrai, tik tiek gerai kad retai ir trumpi jie
Simonanana parašė:
Kaip faina, angliškai snekejotes?
Joo,tik ta daktare su tokia lauzyta anglu kalba kalbejo,tai buvo momentu kad vyras paverte. Pasirodo mano leliui darys tyrimus vos gimus del silpnaprotystes
pexi parašė:
Joo,tik ta daktare su tokia lauzyta anglu kalba kalbejo,tai buvo momentu kad vyras paverte. Pasirodo mano leliui darys tyrimus vos gimus del silpnaprotystes![]()
Kodėl? Rizika kokia nors yra?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai