Stasmarė parašė:
sveikos, mamytės![]()
kada patogiau, naudingiau išnaudoti nepanaudotas atostogas: prieš dekretą ar grįžus iš vaiko auginimo atostogų?
ačiū už atsakymą![]()
Na jums iki dekreto nedaug liko,tai manau po vaiko prieziuros atostogu.
Stasmarė parašė:
sveikos, mamytės![]()
kada patogiau, naudingiau išnaudoti nepanaudotas atostogas: prieš dekretą ar grįžus iš vaiko auginimo atostogų?
ačiū už atsakymą![]()
Jolanta-K@J mama parašė:
as naudosiu is karto, nes bijau, kad paskum pradings mano atostogos...
Meletele parašė:
as naudosiu is karto, nes bijau, kad paskum pradings mano atostogos...
niekur jos nepradings.
Torri parašė:
niekur jos nepradings.
manosios tikrai pradings del tam tikru su visu darbu susijusiu pasikeitimu
Meletele parašė:
manosios tikrai pradings del tam tikru su visu darbu susijusiu pasikeitimu![]()
na cia jau kitas reikalas
bet bet kuriuo atveju, jei kas keiciasi darbe, tai atostogas turi kompensuot
Torri parašė:
na cia jau kitas reikalasbet bet kuriuo atveju, jei kas keiciasi darbe, tai atostogas turi kompensuot
![]()
o kaip del to istatymo, kad 2 metus nepaimtos atostogos naikinasi be kompensaciju. jo neprieme? kazki kaip tokiu atveju butu?
Meletele parašė:
o kaip del to istatymo, kad 2 metus nepaimtos atostogos naikinasi be kompensaciju. jo neprieme? kazki kaip tokiu atveju butu?
nieko kolkas nenaikina, o per vpa atostogos visvien nesikaupia.
Meletele parašė:
Nors ir priims,tai jusu nelies,nes buvot ar busit VPA,todel niekur nedings tos atostogos.
Jolanta-K@J mama parašė:
ačiū už atsakymą
vis neateina eilė pasiskaityti dėl dekreto sodros puslapyje
ar bus reikalingos kokios pažymos iš darbdavio? darbdavys vis klausinėja... manau, Jūs greičiau atsakysit, nei aš rasiu sodros informacijoje...
Stasmarė parašė:
ačiū už atsakymą![]()
vis neateina eilė pasiskaityti dėl dekreto sodros puslapyjear bus reikalingos kokios pažymos iš darbdavio? darbdavys vis klausinėja... manau, Jūs greičiau atsakysit, nei aš rasiu sodros informacijoje...
Nieko nereikes,gydytoja uzpildis el.biliuteni issius sodraj ir darbdaviui,darbdavis turi uzpildyti ir issiusti sodraj forma,o jums tik prasyma sodraj uzpildyt.
Tik kai gydytoja israsys biliuteni,paskambinkit buhalterei,kad ji iskart uzpildytu ta forma sodraj.
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai