vakarea90 parašė:
merginos., sveikos. Matau, kad yra suprantančių. Dirbu per 2 darbus, tačiau į dekretą norėčiau išeiti skirtingu laiku, ar taip įmanoma? tarkim viename 04.20, o kita…
Ne, abiejuose kartu turit iseit.
vakarea90 parašė:
merginos., sveikos. Matau, kad yra suprantančių. Dirbu per 2 darbus, tačiau į dekretą norėčiau išeiti skirtingu laiku, ar taip įmanoma? tarkim viename 04.20, o kita…
Torri parašė:
ačiū
vakarea90 parašė:
Ne.
...svajonė... parašė:
Sveikos norejau ir aspasiklausti kaip su mamytes statusu jei antrais metais perskaiciuotu sodra pagal tecio atlyginima o mama toliau lktu namie . kaip mama ar darbo…
Taip viskas lieka, jei darbe esat VPA.
Egliuxxx parašė:
Atleiskite nesciai moteriskai, nes smegenine mano nedirba. Jei as iseisiu veliau i dekreta - 33 sav, ir mano VPA nusites, ar as neprarasiu pirma men pinigeliu?
VPA prasides veliau.
Jolanta-K@J mama parašė:
VPA prasides veliau.
Pvz jei as iseinu i dekreta 33 sav, geguzes 24, o pagimdau vaika liepos 15. Tai man pirma ismoka bus skaiciuojama nuo rugsejo 15, ar pvz nuo spalio 7? T.y. 3 sav veliau? Ir uz tas 3 sav as negausiu 70% apmokejimo?
Egliuxxx parašė:
Pvz jei as iseinu i dekreta 33 sav, geguzes 24, o pagimdau vaika liepos 15. Tai man pirma ismoka bus skaiciuojama nuo rugsejo 15, ar pvz nuo spalio 7? T.y. 3 sav ve…
Visada skaiciuojama nuo dekreto pabaigos. Tas 3sav jus busit gavus 100%, tai jau papildomai 70% jums nemokes.
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai