Ayta parašė:
O tai ne po ovuliacijos geriat dufa? Nes isai trukdo ov🙄
Nuo 20 cd geriu. O kada buna ov nezinau....
Ayta parašė:
O tai ne po ovuliacijos geriat dufa? Nes isai trukdo ov🙄
Indre198 parašė:
Jus rimtai? Keista, nes planuojat pastot, reiktu gerti tik ivykus ov,nes kitaip pastot nelabai pasiseks, juk jie slopina ov🤷♀️
Ayta parašė:
Jus rimtai? Keista, nes planuojat pastot, reiktu gerti tik ivykus ov,nes kitaip pastot nelabai pasiseks, juk jie slopina ov🤷♀️
Aš paklausiau daktares. As jai sakiau, kad gal veliau. Sake ne 20cd. Nors minejau kad ciklas mano ilgas. Si menesi darysiu kitaip. Pagal save
bet kada ta ovuliacija man nera jokiu pozymiu is viso.
Indre198 parašė:
Aš paklausiau daktares. As jai sakiau, kad gal veliau. Sake ne 20cd. Nors minejau kad ciklas mano ilgas. Si menesi darysiu kitaip. Pagal savebet kada ta ovuliac…
Tuomet reikia temp matuoti, ov testukus naudoti, beto juk isskyros pasikeicia, tikrai turetumet pastebeti😉o dufa geriausia pradeti dvi trys dienos po ov
Ayta parašė:
Tuomet reikia temp matuoti, ov testukus naudoti, beto juk isskyros pasikeicia, tikrai turetumet pastebeti😉o dufa geriausia pradeti dvi trys dienos po ov
Isskyrose nematau pozymiu. Bandziau kazkada bandyti stebeti jas. Tik kad buna dienu kai ju buna daug daugiau. O kad jos keistusi nepastebejau
Sniegina parašė:
Ar yra čia moterų/merginų, kurioms Duphaston išties pagelbėjo pastoti? Labai norėtųsi paskaityti "sėkmės istorijų"![]()
Na jie neskirti pastojimui, juos skiria del kitu priezasciu, sureguliuoti, issaukti mm, pakelti pgr nestumo pradzioj jwi reikia🤷♀️
Ayta parašė:
Na jie neskirti pastojimui, juos skiria del kitu priezasciu, sureguliuoti, issaukti mm, pakelti pgr nestumo pradzioj jwi reikia🤷♀️
...arba pakelti progesteroną liuteininės fazės metu, norint pastoti...
Sniegina parašė:
...arba pakelti progesteroną liuteininės fazės metu, norint pastoti...
Kiekviena gine skirtingai kalba, man aiskino, kad dufas neskirtas tam, bet ka gali zinoti, gal kuriai ir padejo🙂
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai