No_name parašė:
Gaila man jūsų vyro. Jus prie kiekvieno žodžio kabinėjatės? Tas pirmas sakinys buvo klausimas i prieš tai rasyta žinute man. Tingiu aš čia ekraną fotkint ir jums ai…
ne prie kiekvieno, tik prie jūsų
No_name parašė:
Gaila man jūsų vyro. Jus prie kiekvieno žodžio kabinėjatės? Tas pirmas sakinys buvo klausimas i prieš tai rasyta žinute man. Tingiu aš čia ekraną fotkint ir jums ai…
ne prie kiekvieno, tik prie jūsų
Dzonsius parašė:
ne prie kiekvieno, tik prie jūsų![]()
Na tai jums asmeniskai ir paaiškinsiu. Man parašė, kadangi neprisidedu finansiškai- tai yra smurtas vyro atžvilgiu. ( čia raktinis žodis neprisidedu, neduodu pinigu kitaip- dėl to smurtas). O aš paaiškinau, kad smurtas butu jei prašytų. ( atleiskit nepagalvojau, kad atsiras tokiu, kuriom reikia kiekviena žodį sukramtyt ir kartotis Rasant, smurtas butu jei prašytų, o aš neduociau. Na bet nepraso. Tad ir smurto nėra.
Db jus smurtaujat, bandydama ištraukti žodžius iš konteksto ir savo interpretacijas dalinat. Puolat mane. Neturiu aš niekam aiškintis, bet kai iš muses dramblį padaro ir kitus bando tuom įtikint- tai jau atleiskit
No_name parašė:
Na tai jums asmeniskai ir paaiškinsiu. Man parašė, kadangi neprisidedu finansiškai- tai yra smurtas vyro atžvilgiu. ( čia raktinis žodis neprisidedu, neduodu pinigu…
pasikartosiu - jūs nesuvokiat žodžio "smurtas" reikšmės, ne viskas, kas jums nepatinka yra smurtas. Bet, kaip pati save apibūdinot "Tai kaip suprantu- tai aš durna ;) " - ką gi, matyt nėra kuo stebėtis.
Dzonsius parašė:
pasikartosiu - jūs nesuvokiat žodžio "smurtas" reikšmės, ne viskas, kas jums nepatinka yra smurtas. Bet, kaip pati save apibūdinot "Tai kaip suprantu- tai aš durna …
Pas jus net ironijos supratimo nėra- apie ką diskutuot galima? Nu norit mane durne isvadint- pirmyn
Aš tai viską suprantu, o pas jus jokio minčių lankstumo. Kaip pirma karta interpretavot mano žinute- taip ir dabar. Puolat mane, prie žodžiu kabinėjatės. Aiškinates kažką. Ko jus iš vis prilipot prie manęs?
Aš gal susilaikysiu nuo įžeidinėjimų, o jus rodikyt toliau savo lygį
No_name parašė:
![]()
Nu norit mane durne isvadint- pirmyn![]()
jūs puikiai su tuo tvarkotės ir be mano pagalbos.
Dzonsius parašė:
jūs puikiai su tuo tvarkotės ir be mano pagalbos.
O jums savo lygį puikiai sekasi pabrėžti
Skyrel parašė:
Ar gali meluoti du tos pacios firmos testai 20min intervale
Kiek siandien pasidarei testu?
Merginukeee parašė:
Kiek siandien pasidarei testu?
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai