PiktasKeksas parašė:
As tai siandien gimtadieni svenciuir laukiu kol pasipils rugsejinukai
nes kaip kazkada skaiciau ju lb daug buna pagal mokslininkus, tai laukiu ar pasitvirtin…
nepalikit ir manes!nepalikit ir manes...!
PiktasKeksas parašė:
nes kaip kazkada skaiciau ju lb daug buna pagal mokslininkus, tai laukiu ar pasitvirtin…
nepalikit ir manes!nepalikit ir manes...!
PiktasKeksas parašė:
Nu tai su gimimo diena,su gimimo diena,su gimimo su gimimo su gimimo diena 🤗🤗🤗
Kaip ten Keksiukas?O gal keksiukė su vyšnaite?
Mascarene parašė:
Bet tiek sureikšminti virtualią erdvę, iš kur toks jautrumas pas jus kai kurias. Toks parašymas, kad per tam tikras nares kažko bijo kitos klausti, tai nesuprantu. …
tave cia kai isveles ateik pas mus i 'planuojanciu pokalbiai apie viska'
tik ispeju, kad ten sarkazmu varoma tema
PiktasKeksas parašė:
Och, kaip fainai! Sveikinu
Tortas numatytas?
Taip taip, as jau stoviu eilej nuo Kaledu
Not Angel parašė:
Tai už toleranciją buvo užblokuota,matyt,kad teko naują vartotoją kurt 🤣🤣🤣
Nee, ten pirmai tolerancija buvo, kaip negražu forume tujintis, kokios neišauklėtos visos ir šlykščios. Toliau parėjo drama apie mušamus vaikus, kad mes visos norim pagimdyt vaiką, kurį galėsim mušt (Noros išvados). Bet čia prieš kokius du mėn
dar jinai kiek suprantu pagyveno čia
Sally parašė:
tave cia kai isveles ateik pas mus i 'planuojanciu pokalbiai apie viska'tik ispeju, kad ten sarkazmu varoma tema
![]()
aš buvau atsitraukusi, nes gavau moralų ko lendu nėščia būdama ir kitas erzinu
nu bet pasirodo kaip tuščia buvo forume visą laiką be šių temų
Mascarene parašė:
aš buvau atsitraukusi, nes gavau moralų ko lendu nėščia būdama ir kitas erzinunu bet pasirodo kaip tuščia buvo forume visą laiką be šių temų :zvengiu:…
na, o tu imi ir klausai
taigi nescia kur nori ten ir eini,kam nori tam ir gadini nervus :zvengiu:. cia taip sakant ne pas mus charakteriai sunkus, cia pas ponias nervu sistema silpna
Mascarene parašė:
Bet tiek sureikšminti virtualią erdvę, iš kur toks jautrumas pas jus kai kurias. Toks parašymas, kad per tam tikras nares kažko bijo kitos klausti, tai nesuprantu. …
Patyčios negali būti toleruojamos,tos kurios skleidzia patyčias turi būt atkreiptas dėmesio į jas,drąsios tyčiotis iš kitų kai niekas nzn nei jų veidu nei vardu,laido riterės,kažkoks raganų susirinkimas čia tas td,naudingos informacijos 0 ,tik pastovus dergimaisi iš kitų nariu,o td net nereaguoja jie tai irgi toleruoja.
Gudrė7 parašė:
Patyčios negali būti toleruojamos,tos kurios skleidzia patyčias turi būt atkreiptas dėmesio į jas,drąsios tyčiotis iš kitų kai niekas nzn nei jų veidu nei vardu,lai…
o kokios jus informacijos ieskot?
Gudrė7 parašė:
Patyčios negali būti toleruojamos,tos kurios skleidzia patyčias turi būt atkreiptas dėmesio į jas,drąsios tyčiotis iš kitų kai niekas nzn nei jų veidu nei vardu,lai…
Nematau aš jokių patyčių, atsimerk, klausimai kuo gražiausiai atsakomi. O jeigu išsigalvoja nėštumą, tai ir nelaiko kantrybė. Jos už nieką neatsakingos, kad turėtų jautruolėms lyst į tam tikras vietas 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai