Vabaliukas09 parašė:
Neilgai truks kiek čia tos žiemos,prabusiu😂
va va😂 nu bent biski pailsek😂
Vabaliukas09 parašė:
Neilgai truks kiek čia tos žiemos,prabusiu😂
va va😂 nu bent biski pailsek😂
LunaB parašė:
O aš galvojau, kad jau visko mačiau. Manau, visos galim sutarti vieningai - Jūs neeilinė asmenybė su unikaliu mąstymu...Rimtai, dar tokio išprususio žmogaus su toki…
Vabaliukė, tai vabaliukė, bet aš labiau norėčiau pamatyti tuos mokytojus, kurie lietuvių kalbos egzaminą teigiamai vertino.
LaMona parašė:
Vabaliukė, tai vabaliukė, bet aš labiau norėčiau pamatyti tuos mokytojus, kurie lietuvių kalbos egzaminą teigiamai vertino.
nu cia gi fake😂
L.A.P.Ė. parašė:
nu cia gi fake😂
Fakė Makė
Šilo_uoga parašė:
Fakė Makė
tampo jusu nervus,daugiau tai nk😄
LaMona parašė:
Aš tikiu, kad jie buvo apakę.....
L.A.P.Ė. parašė:
tampo jusu nervus,daugiau tai nk😄
Tai viskas gerai, tegul treniruojas, su vyrais juk kažkada reiks bendraut
Vabaliukas09 parašė:
Apie ką ir kalbu,jog toks moteriškumas išėjas iš mados dabar tikra moteris tai stipri moteris kuri gyvenime baigus mokslus turi tvirta nuomuone,ne tik apie vaikų re…
o jei sedi su vaiku ir nenumeti jo belekam tai negali su vyru diskutuoti kaip lygi? 🤣 tavo gal zema saviverte jei tu negali be karjeros su zmogum diskutuoti kaip jam lygi? Beja kazkas jau minejo, kad namie su vaiku sedint versla sukure. As dabar sedziu namie, mielai sedeciau 3 metus jei tiek galeciau ir dar man uz tai moketu, o per ta laika tikrai rasciau sriti, kurioje save galeciau realizuoti, nes dabar man maiso mano darbas, kuriame man nebera kur tobuleti, bet dirbu, nes alga gera ir pareigos geros, to pasekoje man nebelieka laisvo laiko, o jei 3 metus tureciau tai isbandyciau save ne vienoj srity 😁
Amir parašė:
Jei tau 32, ir baigiai prieš 15, tai dešimt klasių baigiai.
Kai tiek knygu perskaitai tai 15kos baigti mokykla ne beda🤣
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai