2019.02.05 09:21 (prieš 7 m.)
Viletux parašė:
Matyt labai gerai pataikiau, kad taip užsiplieskėt. Tame ir esmė, kad rašydama tiesiai šviesiai neturėtumėt sau prieštaraut, bet prieštaraujat. Ar aš sapnavau, kad …
Na neiždrausi juk žmonėm daryti išvadas pagal save,man tai keista jog jus perskaitėte tai ką norėjote,o ne tai ką aš rašiau,nesutarimai kylo ne dėl to jog vyrą perauklėti norėjau,o dėl to jog pačioje pradžioje visada kol kampai apsišlofuoja pykciai kyla,ir kodėl apie tai buvo kalbėta.Kalbėjau apie tai jog kai klausė negi ištekėjai ne dėl šeimos?Nes tuo ką rašiau norėjau pasakyti jog tekėjimas ne dėl to jog šeima sukurt,o todėl jog mylėjau žmogų ir man būvo su juo gera,bet kai buvo sunkumai aš visai nedariau tragedijos kai atėjo mintys ir apie skyrybas,nes man vyras ne dėl šeimos ar vaikų reikalingas,o todėl jog žmogų myli ir su juo gera,o kai su juo gera tai ir ieškai sprendimų kaip likti kartu,o pykčiai šeimoje nepriklauso nuo to ar vyras tobulas ar ne,ar jum tik tobulo vyro paveikslas tada kai vyras kaip paklusnus šuniukas moters klauso?Na pas mus taip nėra mes abu esame asmenybės su savo norais ir ambicijomis,tad į santykius ir santuoka žiūrim kaip lygeverte partneryste kurioje galo būti ir nesutarimų,o apie kremus tai aš nekalbėjau,čia iš mano rašybos klaidos kazkas pasipyzdavojo tai ir gavosi nesusipratimas,o jus už to nesusipratimo ėmėt ir užkibot,na bet kai nori prisiknisti tai tas dalykas net labai naudingas matau,na ką toliau išvartysite?Nes man tai labai patinka kai jus imate žodžius sudėliojat juos pagal save ir paskui sakot argi ne taip sakei,na ne aš taip nesakiau,tad sėkmės toliau čia bandant mane “suvelti” nepavyks aš atsimenu ką ir kaip sakiau,o jei jus išvartote pagal savo situacija ar aš kalta?