2019.05.19 11:14 (prieš 7 m.)
Gandriene parašė:
As tikrai labai rimtai manau kad sita veikeja yra isitikinusi savo tiesomis, realiais moksliniais tyrimais ir naujovemis, naujienomis nesidomi. Nebent tik tuo atvej…
O as tai niekaip nesuprantu, ka kitos moterys veikia,kad sitaip intensyviai su ja pykstasi, irodineja savo tiesas kazkokias. Kam rupi isviso? Laiko svaistymas. Ji zada savo vaikus augint taip, as kitaip, kitos dar kitaip. Dar anksciau pati parasydavau, bet greitai susiprotejau,kad laiko svaistymas, kad visi gyvena savo gyvenimus, o cia kazkokia energijos vampyre dar gais mano laika. Geriau ta laika vaikams skirsiu. Patarciau kitoms ta pati daryt.
Asmeninis visu reikalas ir niekam nei jos nestumas nei jos vaikas, nei mano vaikai ar jusu ar kitu vaikai - nerupi. Kas kaip moka tas taip soka. Tiek susireiksmine visos del nieko.
Amzina kova ir pykciai del skiepu, zindymo, soskiu,gimdymo. Ir t.t man tai isvis nerupi ka kitu vaikai i burna deda. Ar piena ar misini ar soske ar ne. Koks mano reikalas? Tai todel ir nesuprantu kodel atsiranda zmoniu , kuriems labai rupi kaip kiti gyvena..
Cia tas vabalas matosi aiskiai, kad kompleksu turi milijona. Savimi nepatenkinta, todel atejus cia bando pasiekt isivaizduojamas kazkokias pergales. Nori geriau pasijaust. Tegul fantazuoja, duokit kelia.
Jokia normali asmenybe, neskirs tiek laiko rasydama forumuose ir skleisdama apsurdiska negatyva. Su asmenybe kazkas negerai. Dar nestumo laikotarpis...baisu ir galvot. Tikiuosi pasveiks.