2023.01.29 00:51 (prieš 2 m.)
Gitannaa parašė:
Tai dabar jūs jau bandot parašyt savo nuomonę, ir niekas nesako, kad ji neteisinga, taip man nepatinka aš neperku, kitai patinka ji perka, aš juk rašiau jei kam tin…
Pirmas dalykas, aš nesakiau, kad jūsų nemyli vyras🤔, ar Jūsų kažkas nepalaiko ir, kad vaikystėje patyčias patyrėte. Aš JŪSŲ KLAUSIAU, KODĖL TAIP ELGIATĖS ir išvardinau kelis variantus (paprasčiausiai dažniausiai pasitaikančius). Jeigu iterpretavote savaip, čia jau yra JŪSŲ PROBLEMA, NE MANO. Antras dalykas, kas yra apgailėtina, tai Jūsų bandymas įrodyti, kad Jūs esate šitoje situacijoje teisiausia ir Jūsų komentarai gali būti su nurodynėjimais, o kiti PATARTI elgtis Jums vienaip ar kitaip negali. To pasekoje užsipulti, tas kurios Jums ne nurodo kažką daryti, o PATARIA ką daryti.. va čia tikrai yra apgailėtina. 👌 Be to paskutinėje žinutėje Jūsų neminėjau, o Jūs Tadaaaaam ir prisistatėt,bo galėjot pabūt protingesnė ir patylėt, deja šią progą paleidot vėjais. Daugiau aš su Jumis diskusijos tęsti nenoriu, nes ji yra bevertė ir ne vietoje. Nenoriu patenkinti Jūsų ego, kad paėsti viena kitą. O jeigu norite tai daryti, PATARČIAU, paieškoti tokio asmenis, kuris norėtų tai daryti- kažkur kitur. 🌺 Labanakt.