2023.01.27 09:44 (prieš 3 m.)
zyle301 parašė:
Aš einu paskui jus? 😅 aš net Ignorinau išvis kelias dienas jūsų komentarus,bet jus toliau kur tik randat mane ten laba diena. Karta net suskelet,oi nemaciau kad tu…
Panašu į tai 🤷♀️ Apie vyresnių vaikų žindymą jūs ar aš pirma parašiau? Šioj temoj ir prieš maždaug mėnesį paskutinis mano pasisakymas buvo. Taip kaip aš jus galiu visur persekioti?
Ačiū už pasiūlymą, atsisakysiu, man td užtenka. Nesijausk tokia pasaulio bamba. Nesi tokia įdomi, kad dar su kažkuo kažkokias grupes tavo garbei kurčiau. Užtenka man tavo dėmesio forume
kaip suprantu jau mėsytė ne pagrindinis tavo rūpestis 🥺
Aš nares įsimenu iš jų profilyje įdėto paveiksliuko. Visos kitos nepykit, pilka masė 🤷♀️ dažnai perskaitau komentarą, dažnai nueinu kažką veikt ir iš kelinto karto tik atrašau, baigiu posmą rašyti. Tuolabiau juodo sąrašo neturiu, pykčio nei ant vienos nelaikau. Neatmetu galimybės padoriai pradėjus bendrauti galėtune ir gal draugės tapti. Beja tokių porą turiu. Td ginčydavomės, bet pamažu susipažinom, žinom viena kitos charakterius, gyvenimą ir priimam vieną kitą kokios esam. Nebūkit mažvaikė šizofrenikė 😉