Ievacka parašė:
ar kam buvo kad pavalgius uz kokia 5min burnoj sleikstulys atsiranda?? man iki mm dar toli jos turetu but 7-8d pagal programele. bet va siandien slykstu. suvalgiau …
Metalo skonis burnoj- signalizuoja gelezies trukuma organizme.
Ievacka parašė:
ar kam buvo kad pavalgius uz kokia 5min burnoj sleikstulys atsiranda?? man iki mm dar toli jos turetu but 7-8d pagal programele. bet va siandien slykstu. suvalgiau …
NerBa parašė:
kad pas mane tyrimai geri gelezies. dariausi pries pora menesiu. man va siandien uzejo tokios nesamones ko anksciau nebuvo
Ievacka parašė:
kad pas mane tyrimai geri gelezies. dariausi pries pora menesiu. man va siandien uzejo tokios nesamones ko anksciau nebuvo
O feritinas ka rodo?
nu ne grynai metalo skonis,o toks sleikstulys pavalgius iskart,nemoku apsakyt... pusrycius pavalgiau ryte slykstu greit uzejo,galvojau rafaelo suvalgysiu ir bus geriau po saldaines isvis slykstu,vandens atsigeriau tam kartu geriau buvo. pietus va valgem keptu bulviu su pienu tai greit pasidare slykstu. ka suvalgau viskas slykstu
Ievacka parašė:
nes man 5dpo ir tokios nesamones islindo siandien
Jeigu įtariat kažką pasidarykit testą🤷♀️
Efaa parašė:
Jeigu įtariat kažką pasidarykit testą🤷♀️
dar anksti jiems daryt tuos nt 😁
Ievacka parašė:
Aš Jūsų vietoje pasidaryčiau geležį pakartotinai. Nes pavalgius- metalo skonis signalizuoja apie geležies stygių. Sakau iš savo patirties, o prieš tai geležis buvo norma, per tris mėn pakrito labai stipriai 🤷♀️ O nėštumo požymiams dar labai anksti, nors gali visko būti, nes kartais organizmas labai jautriia reaguoja į hormonų pokyčius. 🥰 Žinoma linkiu, kad čia būtų ženklas, bet geležį tikrai pasidaryčiau 😊🌺
Ievacka parašė:
Nestumo pojunciams dar gerokai per anksti ❤️
mama0929 parašė:
Nestumo pojunciams dar gerokai per anksti ❤️
Kiekviena jaucia skirtingai pas pajutau iki mm likus +-5 d
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai