Marsiete parašė:
kaip jums šitas vaizdas?
papai tai gallingi
Marsiete parašė:
kaip jums šitas vaizdas?
papai tai gallingi
Aria parašė:
papai tai gallingi
Aria parašė:
papai tai gallingi
Claudia. parašė:
Aš nuoširdžiai nesuprantu, ką jūs turite omeny sakydama " ka mamytes nori parodyti zindydamos viesai"? Ką gali norėti parodyti, prisėdusi pamaitinti, išalkusį kūdik…
emma parašė:
O gal jos nieko NERODO? Gal jos tiesiog MAITINA savo kūdikį/vaiką?
na man neteko ne karto kazkodel to daryti viesai - visada randi iseitis - mamos ir vaiko kambarys, automobilis arba elementarus laiko planavimas. Kai kurioms deja tai misija neimanoma, nes vietoj iseiciu ieskojimo jos tik sukauja, kaip ju niekas nesupranta ar kad i jas kazkodel ziuri kreivai.
Marsiete parašė:
kaip jums šitas vaizdas?
Tada jau geriau foto virselis,nei si....
Marsiete parašė:
kaip jums šitas vaizdas?
ziaurus
aszuikis parašė:
ant zurnalo virselio nesidemonstruoja? O siaip ir pati maitinau ir laika labai kruopsciai planuodavau. Arba vaziuodama i viesa vieta ilgesniam laikui isitikindavau,…
O kodel as dar turiu ieskot kazkokiu sprendimu ir isejimus planuot taip kad nereiktu maitint. Esme tame, kad jeigu visuomene nedarytu sito dalyko kazkokiu nenormaliu, niekas net nereguotu ir tai butu normalus dalykas. Ir ne apie zurnala kalba eina pati pasaket kad esat pries viesa zindyma
aszuikis parašė:
na man neteko ne karto kazkodel to daryti viesai - visada randi iseitis - mamos ir vaiko kambarys, automobilis arba elementarus laiko planavimas. Kai kurioms deja t…
Aš tai taip darau, kaip išvardijot, nes tokios tiesiog aplinkybės susiklosto ir šiaip esu gal šiek tiek drovi, šiuo klausimu. Bet jei jau reikėtų, pamaitinčiau ir viešai. Aš ir namie maitinu estetiškai, bet kas gali užeiti, neras nuogais papais.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai