2022.01.23 10:20 (prieš 4 m.)
Moonlight parašė:
Na kada buvau pirmojo vizito ir žiūrėjo echoskopu, buvo gruodžio 29 d. Ant siuntimo ji užrašė - "nėštumas 3-5 savaitės. Paskutinės mėnesinės lapkričio 15 d. " Manau…
Na, aš kaip ir minėjau, mano šviežia patirtis tuo klausimu. Šiuo metu man yra 13 sav. + 6 dienos pagal echo. Pagal mėnesines ir skaičiuokles yra 14 sav. +6 dienos.
Kai registravausi pas genetikus, man tiek mano ginė, tiek registruojantis personalas pasakė, kad pagal patikslintą echo reikia skaičiuoti, ne pagal mėnesines. Aš taikiau per vidurį, kad tilpčiau ir pagal echo, ir pagal mėnesines (nes bijojau, o gal visgi ne taip supratau ir pan.). Nuėjus pas genetikę, patvirtino, kad taip, vaisius pagal echo yra viena savaite mažesnis, nei pagal mėnesines.
O kadangi aš puikiai žinau kada pastojau ir puikiai žinau kada mano vaisingos dienos, tau tik dar labiau patikslino, kad atitinka viskas pagal echo.
Mano vaisingos dienos nėra įprastai, kaip skaičiuoja skaičiuoklės, tad skirtumas susidaro. 😊 nėštumo knygelėje yra toliau rašoma pagal mėnesines, bet ginė faktą skaičiuoja pagal echo.