SantaGlam parašė:
Ar yra čia merginų vyresnių nei 35 m., kurioms atliko konizaciją su cin 1 cin2 ?
Man darė 35 m. Buvo cin1 carcinoma in situs.
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįSantaGlam parašė:
Ar yra čia merginų vyresnių nei 35 m., kurioms atliko konizaciją su cin 1 cin2 ?
oodetaa parašė:
Buvo cin 1 biopsija , o rado po konizacijos ca in situ ? Ar kaip?
SantaGlam parašė:
Buvo cin 1 biopsija , o rado po konizacijos ca in situ ? Ar kaip?
taip, biospija parode CIN, o paskui kai ištyrė buvo ca in situs. O dabar jau 5 metai viskas ok.
Mileka1 parašė:
Sveikutes, norėjau paklaust gal Fb yra privati kokia grupė būtent šia tema? 🙂
Taip yra ,, Nebūk abejinga savo sveikatai (CIN) ,,
Ascus , žpv 31 biopsija cin 1Lsil -cin2 Hsil,yra riškus uždegimas gali buti kad ir daugiau, taip pasake gydytojas .Konizacija bus už 2 savaites. Bijau labai ne operacijos o atsakimu. :((
Bus 14-15 ciklo diena ar tai neblogai, ar jau nesvarbu?Užmiršau del to uždegima paklausti ka pavartoti kad sumažinti, skambinsiu jau po švenčiu...
Little_star parašė:
Sveikutės dar kartą. Šiandien jau 6 diena po konizacijos, vakar pradėjau stipriau kraujuoti (kaip per mėnesines). Prasidėjo po to, kai bėgau į autobusą. Supratau, k…
Man buvo, kad nepasisaugojau ir buvau jodinėti. Po to pradėjau kraujuoti ir nesustojo niekaip. Teko prideginti.
Emma parašė:
Man buvo, kad nepasisaugojau ir buvau jodinėti. Po to pradėjau kraujuoti ir nesustojo niekaip. Teko prideginti.
Supratau. O kada kreipėtės pas gydytojus? Na man atrodo jau po truputį rimsta, tai dar pasisaugosiu lovos režimu ir gal susitvarkys savaime..
Little_star parašė:
Supratau. O kada kreipėtės pas gydytojus? Na man atrodo jau po truputį rimsta, tai dar pasisaugosiu lovos režimu ir gal susitvarkys savaime..
Po savaitės kažkur.
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai