Gita C parašė:
Man sendien baisiausiai diegti pradejo pacia pilvo apacia link maksties, persigandau tai aina sau. jei pasikartos tai teks ir man lekt pas daktariukus ziuret kas te…
Del ramybes geriau pasikonsultuot su daktaru.
Gita C parašė:
Man sendien baisiausiai diegti pradejo pacia pilvo apacia link maksties, persigandau tai aina sau. jei pasikartos tai teks ir man lekt pas daktariukus ziuret kas te…
Del ramybes geriau pasikonsultuot su daktaru.
Gita C parašė:
Gal tas diegimas toks kaip su peiliu pjautų?
Ta prasme, ne kiek pilvelį apačioje, o grynai makštyje, ne?
Gita C parašė:
Makstyje bet taip giliai. ejau is parduotuves tai net teko sustot nes kvapa uzgniauze. gryzau, atsiguliau ir vel viskas aprimo.
Man tris kartus buvo praeitą savaitę toks skausmas.. Bet man jis trunka iki penkių sekundžių, bet taip stipriai ir taip giliai, kad net sąmonė aptemsta... Šią savaitę nebepasikartojo, kitam forume skaičiau, lyg toks skaumsas reiškia, jog vaikiukas bando galvytę įsistatyti, o kiek tiesos nežinau.. Kažkaip dabar nebesikartoja, tai nepergyvenu..
Gita C parašė:
man pirma kart taip buvo ir akimirka tetruko. bet tikrai issigandau. dabar kai turesiu apoitment'a tai butinai uzklausiu kas tai galetu but.
Manau nieko blogo
Gita C parašė:
na jei kartosi dazniau tai bus tikrai neramu, bet vienas kartas tai niekis![]()
Man tfu tfu tfu nebesikartoja, bent kol kas..
Po dviejų savaitėlių einu pas midwife, paklausiu, ar galvytė įsitaisius kaip reikiant, jeigu paaiškės jog taip, tai viskas bus aišku, kas dėl ko ten
9 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai