Agrastėlis parašė:
Testai buvo tos pačios firmos? Visi daryti ryte, neprigėrus daug vandens?
Taip tos pacios firmos, na taip nuo 22h nieko nebegeriau ir į tualetą nevaiksciojau
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįAgrastėlis parašė:
Testai buvo tos pačios firmos? Visi daryti ryte, neprigėrus daug vandens?
Taip tos pacios firmos, na taip nuo 22h nieko nebegeriau ir į tualetą nevaiksciojau
Saulute26 parašė:
Ir visi testai išryškėjo per pirmas minutes, o ne po kelių valandų, paros ar pan.? Šiaip testai turėtų nuolat ryškėti. Jei darėt tos pačios firmos, iš ryto, neprigėrus daug skysčių, o mėnesinės vėluoja jau maždaug 2 sav., testai turėtų būti ryškiai teigiami. Jei buvo teigiami, o po poros dienų pradėjo blankti, galima spėti, kad nutrūko nėštumas. Bet žinoma vien iš testo nespręskit – bent jau HCG kraujo tyrimus padarykit ir testą pakartokit.
Saulute26 parašė:
Būtent, kad sedejau tas 5 min ir ziurejau, na pas mus cia sunkiau su kraujo tyrimais dabar, pirmadienį mano gydytoja grįš po atostogų tai eisiu, kad pasižiūrėtų…
Jei kraujo tyrimų negalit pasidaryt, tada mėginkit tiesiog dar testus pagadinti. Maža ką - gal buvo pakliuvęs koks brokuotas.
Agrastėlis parašė:
Jei kraujo tyrimų negalit pasidaryt, tada mėginkit tiesiog dar testus pagadinti. Maža ką - gal buvo pakliuvęs koks brokuotas.![]()
Reiks bandyti dar koki🙂
Giliuka parašė:
Ar matome vaiduoklį ar jis tik mano vaizduotėje? 😅
Matosi😊
Giliuka parašė:
Ar matome vaiduoklį ar jis tik mano vaizduotėje? 😅
matau, faina, sveikinu
ryškekite
Giliuka parašė:
Vakarykštis ir šiandien ryto 🤭
O jazau... 🍾💕🤯
Šokas lengvas?