JaunutėAš parašė:
Sveikos. Jungiuosi prie jūsų. Papasakosiu ir aš savo patyrimus.Paskutines mėnesines apturėjau kovo 23d bet neįprastas kaip visad. Nei skausmų kurie visada suriesda…
labukas pasidaryk testuka
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįJaunutėAš parašė:
Sveikos. Jungiuosi prie jūsų. Papasakosiu ir aš savo patyrimus.Paskutines mėnesines apturėjau kovo 23d bet neįprastas kaip visad. Nei skausmų kurie visada suriesda…
labukas pasidaryk testuka
egliuks18 parašė:
Sveikosturiu klausimeli ar kada teko jums ardyti clearblue elektronini testa? Siandien dariausi rode minusa, bet kai isardziau as ji aiskiai matesi dvi juostele…
Jau kažkada buvo tokia diskusija,kad ardyt nereikia,nes visad dvi rodo
Sveikos merginos. Vėl klausiu nes tikrai nerimauju. Buvau pastojusi kovo 10d. Ir testukai teigiami ir va pas gine buvau matėsi jau maišelis vadinamas. O kai atėjau po savaitės sakė nieko nebėra nors menustraciju iki šiol nėra ir pilva maudžia krutinė kabai jautri. Testai vaiduokliuoja. Ginekokogė veja lauk mane ir net neatsakingai tikrina . Patarkite
Spindulelis1 parašė:
Sveikos merginos. Vėl klausiu nes tikrai nerimauju. Buvau pastojusi kovo 10d. Ir testukai teigiami ir va pas gine buvau matėsi jau maišelis vadinamas. O kai atėjau …
Nu ka čia labai patarsi, pakeisk ginekologę...gal tik tiek ir tereikės
Gre Tuk@s parašė:
Labuka.. Mm vis nesulaukiu.. Pas gine tik antradieni.. Testa vakar vakare dariaus.
kazka matau, pabandykite benu rozini testa,jis jautriausias
melani30 parašė:
kazka matau, pabandykite benu rozini testa,jis jautriausias
Dekuj. Aciu.
nendryte5 parašė:
laba..noreciau pasidalinti savo testu,kaip jums atroso,ar cia teigiamas?
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai