Rolė parašė:
Važiuokit pas Žolininkę Balvočiūtę (prie mažeikių). 2 mėn ir būsit nėščia! aš rimtai! ☺️
O ji internetu nekonsultuoja?? 😉
Kūdikį planuojančioms poroms svarbiausia išmokti nustatyti moters vaisingas dienas, nepamiršti sveikos gyvensenos ir mėgautis procesu. Skaityti
visą straipsnįRolė parašė:
Važiuokit pas Žolininkę Balvočiūtę (prie mažeikių). 2 mėn ir būsit nėščia! aš rimtai! ☺️
TikintiStebuklu parašė:
Ji medicininį išsilavinimą turintis žmogus. Tai ir žiūrėkite į ją rimtai, kaip į medikę. Nuvykite ir pasikalbėkite akis į akį 😊
Rolė parašė:
Ji medicininį išsilavinimą turintis žmogus. Tai ir žiūrėkite į ją rimtai, kaip į medikę. Nuvykite ir pasikalbėkite akis į akį 😊
Rolė parašė:
Sveiki.
O pas Balvociute galima uzsukti kasdien be susitarimo jokio?
Zivileliux parašė:
Sveiki.
O pas Balvociute galima uzsukti kasdien be susitarimo jokio?
Pasiskambinti reikia. Užsiregistruoti. Internete yra kontaktai.
tuwuha parašė:
Jeigu kitas sveikas ir kitu bedu neturit tai nemažai šansu naturaliai susilaukti vaikelio![]()
Folikulas per mažas ir ovuliacija nevyksta, bet tikiuosi geriausio
Rolė parašė:
Kur jau ne 😂😂😂buvau, gerem ka priskyre ir nieko, jokiu stebuklu, o abudu esam visiskai sveiki😊
Chocoolate parašė:
Kur jau ne 😂😂😂buvau, gerem ka priskyre ir nieko, jokiu stebuklu, o abudu esam visiskai sveiki😊
Tada belieka „susitvarkyti su galva“. Jei fiziskai sveiki 😊 Fb susiraskit Ilzės butkutės EŽD 9sav. programą. Aš po trijų metų planavimo SU Balvočiūtės žolėm ir susitvarkius galvą pastojau antrame cikle ☺️🙊
Rolė parašė:
Moteriai nepratekami kiaušintakiai, o jūs garantuojant, kad 2 mėn pagėrus žolių ji pastos?
Sveikos, norejau pasidalinti savo patirtimi 😊 gal kuriai pagelbes, nes butent tuo vadovaujantis mums pagaliau pavyko pastoti (bandem 10 men!). Geriau salaviju lapu arbata (pasiskaitykit apie ja lb daug nuomoniu, taciau jau antra menesi geriant mums uzkibo), nzn ar sutapimas taciau mazdaug antra menesi geriau paprastaji margaini, tai yra kepenu veikla skatinantis augalas (kepenys=hormonai) ir dar antra menesi geriau pregnacare vitaminus. Nezinau kuris is siu triju dalyku man padejo pastoti, o gal visu triju kombinacija, taciau esu labai laiminga nes jau neuzilgo susitiksim su savo stebukliuku ❤ linkiu visoms sekmes ir tikiuosi kam nors tai pades kaip padejo ir man ❤
elltaa parašė:
Sveikos, norejau pasidalinti savo patirtimi 😊 gal kuriai pagelbes, nes butent tuo vadovaujantis mums pagaliau pavyko pastoti (bandem 10 men!). Geriau salaviju lapu …
Sveikinimai
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai