Aura91 parašė:
Kaip įdomiai. Mes dabar gulim ir atnešė kraitelį. Tai viskas tas pats tik pampersų vieną pakį atnešė. Kažin kodėl skiriasi
Mes pries pusantros savaites buvom tai 1 pakis hugies pampiu, ir 1 servetėlių drėgnu , matyt kaip ko turi ;)
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaAura91 parašė:
Kaip įdomiai. Mes dabar gulim ir atnešė kraitelį. Tai viskas tas pats tik pampersų vieną pakį atnešė. Kažin kodėl skiriasi
Mes pries pusantros savaites buvom tai 1 pakis hugies pampiu, ir 1 servetėlių drėgnu , matyt kaip ko turi ;)
O ką dar duoda kalbant apie gimdymo procesą ir po jo. Galbūt kažko nereikia vežtis? 🤔
Naktinukus sakėt duoda, o toliau palutės kažkokios ar dar kažkas ar duodama yra? Ar jūs visos apsirūpinusios pilnai buvote, gal kažko nepanaudojote, būtų naudingas ir sąrašas tikrai buvusių reikalingų daiktų ☺️
Cavy parašė:
O ką dar duoda kalbant apie gimdymo procesą ir po jo. Galbūt kažko nereikia vežtis? 🤔
Geriau turėti viską savo,sauskelniu sau į gimdykla nors kelias isidekit,man prireikė 3 ,palute davė ,nors prieš duodant klausė ar turiu savo ,bet mano buvo per maža tai davė savo didesne ,atvykus priėmime davė naktinius iš kart persimauti ,po gimdymo prieš vežant į palatą jau savo reikėjo persimauti .Na o jau po visko palatoj ,tai jei jau ko reiks ir neturėsit paprašius duos ,bet šiaip pasirūpinkit jau pati viskuo .Į gimdykla būtinai vandens pasiimkit ,nes man asmeniškai nors nesinorejo visiškai gerti bet liepė būtinai daug vandens nors po mažą gurkšniuka gerti vis...Tai gimdykloje man asmeniškai prireikė tik sauskelniu,naktinių sau ,paluciu,ir vandens .Vaikui aišku rūbeliai,sauskelnės ,kojinytes ir viskas.Kitos sako vazelino lupom pasiimti,nes dziuna lūpos ,bet man neprireikė.
HappyFamily parašė:
Sveikos, mamytės! Ar šilta palatose? Kaip su lankymu? Ar gali pvz. vyras atsivežti pirmagimę dienos metu?
Lankymo valandos sakė nuo 11 iki 13 paskui nuo 16 iki 20val ,žinoma gali atsivesti niekas nieko nesakys tikrai ☺️
Aina30 parašė:
O kaip su epiduru? Vis dar reikia paciom nusipirktibis anksto? Ar jau vietoje duoda paprasius? 🤔
Epidura duoda, per mokymus sake🙂
Tos, kurios eina privačiai pas ginekologą. Kur grįžti po gimdymo apžiūrai?
Vakar ginė sakė, kad, jei siūtų atvykti po 2sav, jei ne po 6-8sav. Bet ar ne ten reikia vykti kur siuvo ir pnš, jei ir ne Klaipediečiai mes. Ar išvis galima su siuntimu pas save mieste kažkur nemokamai lankytis? Kaip darėte jūs?
Kaip jei būtų CP
Aina30 parašė:
O kaip su epiduru? Vis dar reikia paciom nusipirktibis anksto? Ar jau vietoje duoda paprasius? 🤔
Epidura duoda ,manes iš kart paklausė ar noresiu.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai