Boružėlytė parašė:
Tada riešutus irgi mesčiau iš raciononors šiaip nėra, kad vaikai 100% paveldi tėvų alergijas, bet maža ką. Aš vaikystėj buvau alergiška pienui, žuviai, kiaušini…
Mes kai gimėm gavom mp truputi po to pm. Dabar vėl gauna mp.
Boružėlytė parašė:
Tada riešutus irgi mesčiau iš raciononors šiaip nėra, kad vaikai 100% paveldi tėvų alergijas, bet maža ką. Aš vaikystėj buvau alergiška pienui, žuviai, kiaušini…
Mes kai gimėm gavom mp truputi po to pm. Dabar vėl gauna mp.
Marco parašė:
Ka galetumet rekomenduot del slapiuojanciu zaizdeliu? Pastebejau, kad lyg ir norisi darytis, bet nezinau kuo tept. Bepaten? Emolientu? Kas geriausiai padetu uzgydyt…
Jei slapiuot nori,reikia sausinti zaizdeles, pvz
Tokiu tirpalu kaip metilenino melis ar fuksinu. Juos gamina vaistinese
Marco parašė:
Ka galetumet rekomenduot del slapiuojanciu zaizdeliu? Pastebejau, kad lyg ir norisi darytis, bet nezinau kuo tept. Bepaten? Emolientu? Kas geriausiai padetu uzgydyt…
Dar lakysiaus arbata taip pat sausina
Sofija 2 parašė:
Cia dermatitas?
Taip, panašu
Gal kam bus aktualu, kas maitinasi be alergenų:
https://www.instagram.com/allergy_friendly_recipes/
Nemažai receptų idėjų
Sveikos mamytes. Antras vaikutis, su pirmu absoliuciai jokiu bedu neturejom del odeles, todel labai neramu ir nezinau kaip elgtis. Skambinomes gydytojai, liepe pasikeisti misinuka (nuo gimimo vartojam NAN opti pro plus) paziureti kaip sekas.
Taigi, pasikeitem i Hipp Combiotic Organic, nes siuo maitinau sunu ir viskas buvo gerai, bijojau imt kazka naujo. Tai baisia sauke vaikas, nors pries tai buvo ramute, grizom atgal prie nan ir bijau bekeist.
Bandem tepti Babe pediatric atopinei odai, A-derma, daktarei parekomendavus nusipirkau Bioderma. Atrodo lyg ir praeina buna, bet ir vel atsiranda. Berimas sis tik ant vieno soniuko, odyte tokia siurksti, matosi mazi taskiukai, cia katik patepta, buna ir sausiau atrodo. Kokie dar buvo itarimai, tai vilnone uzrisama kepuryte, paklodyte, antklodyte, pakeitus nieko naujo. Mums 2,5men. Klausimas, kurio gydytoja neminejo, i koki misinuka geriausia butu keisti? Nes kol kas neaisku ar alergiska ar tiesiog oda atopiska, neisivaizduoju..kunelio berimu jokiu neturim. Dar pridursiu,kad tustinasi zalsvokai, skystokai, bet yra rami. Tai ar tai gali rodyti laktozes/karves pieno netolerancija? Esu labai nelinkusi nuolat keitaliot tuos misinius, todel norisi pirma issiklausinet patirciu, pasiskaityt. Margaite atrodo jauciasi gerai, buna paraizo pilvuka, bet tikrai nera, kad rektu ar klyktu..