pingvinas2 parašė:
as vat toki silpnuma jauciu kaip per pirma nestuma..bet gal kad nedamiegu ziauriai ir dusulys buna uzeina toks grynai nestuminis, atsiguli ir dusti....o anemija... …
Nu vat ir man tie patys simptomai,tik kad susirgau mm
pingvinas2 parašė:
as vat toki silpnuma jauciu kaip per pirma nestuma..bet gal kad nedamiegu ziauriai ir dusulys buna uzeina toks grynai nestuminis, atsiguli ir dusti....o anemija... …
Nu vat ir man tie patys simptomai,tik kad susirgau mm
sveikos
, ka susirgot tai nereiskia kad negalit but pastoje
. As kai laukiausi sunaus pirma menesi sirgau lyg niekur nieko net itarimu nebuvo kad laukiuosi
. Antra menesi nesulaukus 3dienas menesiniu pasidariau testuka teigiamas
. nuvykus pas ginekologe suzinojau kad 8 savaites laukiuosi
Krokodailas parašė:
Laba ryta, as su klausimu: ar buvo kam taip, kad tik po tualeto pasirodo kraujingos isskyros, o siaip netepa.... Man kaip ir mm turejo buti, jos ir prasidejo kovo 1…
o tau neskauda?
ta prasme pilvo .... .
juliaK parašė:
Mano vakar BKT buvo 36.1 o siandien 36.8![]()
idomu kodel tokie skirtumai
![]()
![]()
vienodu laiku neislipus is lovos matavot?
crema_fina parašė:
vienodu laiku neislipus is lovos matavot?
aha.neislipus is lovos.Bet galvoju kad gal delto kad blogai sianakt miegojau.nu ziuresiu kaip ryt bus...
Anemun parašė:
o tau neskauda?ta prasme pilvo .... .
neskauda, pamaudzia kartais, bet svelniai
Sveikutes,turiu klausimeli...Ziurekit galvoju pasidaryti nestumo testa.Paryciais dukryte mane buvo prsisizadinusi(jai belandzio gale 4m),po kurio laiko ikalbejau ja nueiti dar kiek pamiegoti,nuvejau i wc,tuo paciu ir as dar nusnaudziau.Galiausiai,kai atsikelem,nuvedziau ja i darzeli,apsipirkau ir nuo pariciu dar nebuvau tuolete.Kaip manot,jei dabar pasidaryciau testa,jis butu veiksmingas?Cia gautusi dar rytinis slapimas ar jau ne?Aciu uz atsakymus...
dowiliukas21 parašė:
Sveikutes,turiu klausimeli...Ziurekit galvoju pasidaryti nestumo testa.Paryciais dukryte mane buvo prsisizadinusi(jai belandzio gale 4m),po kurio laiko ikalbejau ja…
manu gali pasidryti
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai